Surpriză pentru Mangia. S-a întors la antrenamente după 7 luni

Eduard Popa   
in Fotbal intern
06/04/2018, 09:01
Surpriză pentru Mangia. S-a întors la antrenamente după 7 luni

Italianul s-a întors la antrenamentele echipei după problemele la coapsă care l-au ţinut departe de gazon nu mai puţin de 7 luni. Fostul junior al lui Juventus s-a pregătit joi alături de coechipieri sub comanda lui Devis Mangia şi speră să revină cât mai repede la meciurile oficiale. 

Mijlocaşul central n-a mai jucat de la jumătatea lunii septembrie, când a bifat 14 minute în remiza de pe teren propriu cu Dinamo, scor 2-2. În total el a adunat doar 7 partide la Craiova înainte de accidentare, 5 în Liga 1 şi două în cupele europene cu AC Milan. 

Rossi, primit ca o vedetă în Bănie

Italianul are un salariu de 10 mii de euro pe lună şi a fost considerat o mare lovitură de către craioveni, în momentul în care au reuşit să îl aducă. Asta şi deoarece Fausto Rossi are un CV excelent. El a jucat 55 de meciuri în La Liga, pentru Cordoba şi Valladolid, în care a reuşit un gol şi 4 pase decisive.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantină mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×