Video. Surpriză pentru portăriţa Pessoa. Cine o aştepta la Bucureşti

maysa pessoa, csm bucuresti, rostov don

Fostul portar al lui CSM Bucureşti, Mayssa Pessoa a avut parte de o revedere emoţională în capitală, unde a ajuns în calitate de adversar.

Mayssa Pessoa a avut parte numai de amintiri frumoase în Bucureşti. Ea s-a bucurat nu numai de întâlnirea cu fostele coechipiere. Portarul care acum evoluează la Rostov Don şi-a revăzut căţelul care a rămas în Capitală. 

"Este în Bucureşti pentru că am avut probleme şi nu l-am putut lua în Rusia, dar e bine. Se simte foarte bine, mă bucur că am prieteni care mă ajută. Nu m-am aşteptat, pentru că mi-a zis că îl poate aduce doar duminică. I-am spus că pot aştepta. Când l-am văzut, am înnebunit, am simţit multă emoţie şi a fost foarte plăcut", a povestit Pessoa. VEZI VIDEO AICI

Pessoa: „Mă simt ca acasă la Bucureşti”

"Mă simt ca şi cum aş fi acasă. Stau în Rostov, dar am jucat aici doi ani, au fost multe emoţii. Am câştigat Champions League, au fost şi câteva meciuri pe care le-am pierdut. Când vin aici, eu sunt ca şi acasă, sunt foarte fericită", a spus fostul portar al CSM-ului.

Jucătoarea din Brazilia a apărat poarta lui CSM Bucureşti timp de doi ani, între 2014 şi 2016, echipă alături de care a câştigat Liga Campionilor în 2016 şi două titluri naţionale. Pessoa joacă acum la Rostov Don. Meciul dintre CSM Bucureşti şi Rostov Don va juca duminică, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Capitală.