Sport

Surpriză pentru Simona Halep înainte de US Open. Ce i-au pregătit sponsorii de la Nike.

Simona Halep a primit o surpriză de la Nike, sponsorul tehnic, chiar înainte de startul turneului de Flushing Meadwows.
27.08.2021 | 14:23
Surpriza pentru Simona Halep inainte de US Open Ce iau pregatit sponsorii de la Nike
ADVERTISEMENT

Simona Halep a primit echipamentul oficial pe care îl va purta la US Open. Românca s-a arătat foarte încântată de surpriza celor de la Nike și chiar a postat și o poză pe rețelele de socializare.

După cum se poate vedea în poză, Simona Halep este nerăbdătoare să poarte noul echipament de la Nike, echipament de serie creat special pentru turneul american.

ADVERTISEMENT

Traseu de foc pentru Simona Halep la US Open

Simona Halep va debuta la US Open împotriva Camilei Giorgi, campioana de la Montreal și cea mai periculoasă jucătoare care nu este cap de serie. Italianca a învins-o în finala de la Montreal pe Karolina Pliskova (6-3/7-5).

Simona Halep și Camila Giorgi s-au mai întalnit o singură dată, la turneul de la Miami din 2015, unde Simona s-a impus în două seturi, scor 6-4/7-5.

ADVERTISEMENT

Traseul Simonei este unul de foc, în cazul în care va trece de Giorgi și ar ajunge în turul 3, Simona Halep ar putea să joace împotriva Elenei Rybakina, locul 20 WTA. Rybakina are victorie la Serena Williams, care a declarat forfeit la ediția turneului de anul acesta de la New York.

Simona Halep a ieșit din topul celor mai bogate sportive din tenis

Simona Halep s-a aflat în topul celor mai bogate jucătoare de tenis în ultimii ani, asta datorită perfomanțelor avute. Sportiva nu a mai obținut aceleași rezulate, asta și din cauza accidentării suferite la gambă în luna mai.

ADVERTISEMENT

Măcinată de accidentări, Simona Halep a părăsit top 10 WTA, dar și top 10 cele mai bogate jucătoare de tenis din lume. Rezultatele slabe din 2021 au avut o influență negativă asupra venitului româncei pe anul acesta.

Simona Halep nu se regăsește în topul celor mai bogate jucătoare, publicat de Sportico în această săptămână. Jucătoarea din România a încasat în jur de 3 milioane de euro din sponsorizări în ultimul an, dar premiile obținute la turnee nu au fost la fel de mari ca și anii trecuți.

ADVERTISEMENT

În 2021, românca a câștigat doar 531.827 de dolari din premii, după ce a ratat turnee importante precum Roland Garros sau Wimbledon, din cauza accidentării la gambă.

Simona Halep a jucat doar 8 turnee anul acesta. Românca a revenit la turneul de la Montreal, unde a pierdut în fața Daniellei Collins, una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului.

La Cincinnati, Simona Halep a bifat prima victorie după o pauză de mai bine de 4 luni, în fața Magdei Linette. Din păcate, românca a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări musculare, care la prima vedere nu părea să-i dea mari bătăi de cap jucătoarei din Constanța.

ADVERTISEMENT