Sporturi

Surpriză plăcută pentru Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018

30.08.2018 | 19:28
Surpriza placuta pentru Simona Halep dupa eliminarea de la US Open 2018

Surpriză plăcută pentru Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018. Simona Halep este din nou onorată după succesul de la Roland Garros.

Surpriză de proporţii pentru Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018. Simona Halep a fost onorată pentru istoricul succes de la Roland Garros printr-o marcă poştală care îi poartă numele, disponibilă în magazine de pe 29 august. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

Romfilatelia a introdus în circulație emisiunea de mărci poștale “Simona Halep, un campion de marcă”, anunță chiar sportiva pe pagina ei de Twitter. Timbrul emisiunii de mărci poștale reproduce o secvență dintr-un meci al Simonei Halep, iar coliţa dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale a trofeului cucerit la Roland Garros.

Surpriză plăcută pentru Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018

Surpriză plăcută pentru Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018

“Pentru a onora performanța unei mari jucătoare de tenis, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale Simona Halep, un campion de marcă. Timbrul emisiunii de mărci poștale reproduce o secvență dintr-un meci al Simonei Halep, iar colița dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale a trofeului cucerit la Roland Garros”, se arată în comunicatul oficial al Romfilatelia.

În 2018, Simona Halep, cea mai bună tenismenă a lumii, a cucerit Parisul și și-a adjudecat primul turneu de Grand Slam din cariera sa de jucătoare profesionistă, la 40 de ani distanţă de succesul altei românce, Virginia Ruzici, și la 10 ani de la victoria obţinută la junioare, învingând-o, într-un meci fantastic, pe americanca Sloane Stephens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Ce urmează pentru Simona Halep după eşecul de la US Open 2018

Eşecul neaşteptat suferit de liderul mondial în primul tur la Flushing Meadows, scor 2-6, 4-6 contra estoniencei Kaia Kanepi, aduce modificări importante în program. Românca părăseşte competiţia mult mai devreme decât era preconizat şi este gata de o vacanţă mai lungă decât şi-ar fi dorit. Simona Halep urmează să revină în ţară şi să se relaxeze în următoarele zile, în condiţiile în care nu va mai avea nici un meci oficial în următoarele săptămâni. Apoi va reveni la pregătiri, cu obiectivul clar pentru a ajunge la cea mai bună formă, pe care părea să o atingă înainte de US Open 2018. În fine, Simona Halep va pleca în cursul lunii septembrie în Asia, acolo unde îşi va şi încheia sezonul.

La finalul lui septembrie, Simona Halep va reveni pe teren. Va fi o nouă pauză de aproape o lună pentru româncă. Primul ei turneu după US Open 2018 va fi la Wuhan, unul de categoria Premier 5. Românca va avea bye în primul tur al turneului care debutează pe 23 septembrie, deci va fi pe teren câteva zile mai târziu. După Wuhan, Simona Halep rămâne în China.Va juca în perioada 29 septembrie – 7 octombrie şi la Beijing, un turneu de categoria Premier Mandatory. Cel la care, în 2017, reuşea să îşi adjudece locul 1 în ierarhia WTA, pentru prima dată în carieră. În fine, după alte câteva săptămâni de pauză, Simona Halep va juca şi la Turneul Campioanelor, competiţie pentru care şi-a asigurat deja calificarea. Va fi ultima ediţie disputată la Singapore, pentru ca din 2019 să fie mutată la Shenzhen.