Surpriză pregătită de Contra: „Mă bucur că mă are în vedere pentru naţională”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
01/04/2018, 16:07
Surpriză pregătită de Contra: „Mă bucur că mă are în vedere pentru naţională”

Este vorba despre Florin Gardoş, cel care a apucat în sfârşit să debuteze la CS U Craiova. Fundaşul central a jucat 10 minute în derby-ul oltenilor în compania celor de la CFR Cluj, după accidentarea lui Renato Kelic.

Fostul jucător al Stelei a dezvăluit că a avut o întâlnire cu selecţionerul Cosmin Contra: ”M-am întâlnit şi eu cu selecţionerul. A fost în Craiova, am discutat puţin. Eu mă bucur că el mă consideră o variantă pentru naţională. De aceea m-am întors în România”, a spus Gardoş, după meciul de sâmbătă. 

Gardoş: „Am făcut sacrificii când am venit în România”

„Am făcut sacrificii mari să vin aici şi am făcut-o pentru că iubesc fotbalul. Sper că prin evoluţii să demonstrez că merit să fiu acolo şi la următoarea acţiune să fiu convocat”, a spus mai Gardoş, după meciul cu CFR. 

Florin a jucat primele minute într-un meci după ce a jucat pentru Southampton în ianuarie 2017, într-o partidă pierdută cu Arsenal, scor 5-0. În total, Gardoş are 14 meciuri la naţionala României, ultimul în noiembrie 2014. De asemenea, el a fost în lotul naţionalei pentru partidele din vara lui 2017, cu Polonia şi amicalul cu Chile, dar nu a jucat niciun minut. 

Închide ×