Sport

Surpriza pregătită de Laszlo Balint pentru meciul cu Sepsi! Pe cine se gândește să debuteze încă din prima etapă noul antrenor al Universității Craiova. Exclusiv

Universitatea Craiova s-a săturat de coșmarul Sepsi și vrea răzbunare încă din prima etapă a SuperLiga. Noul antrenor, Laszlo Balint, se gândește să-i facă o surpriză uriașă omologului Cristiano Bergodi.
14.07.2022 | 14:14
Surpriza pregatita de Laszlo Balint pentru meciul cu Sepsi Pe cine se gandeste sa debuteze inca din prima etapa noul antrenor al Universitatii Craiova Exclusiv
Surpriză pregătită de Laszlo Balint pentru meciul cu Sepsi! Pe cine se gândește să debuteze încă din prima etapă noul antrenor al Universității Craiova. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Sepsi OSK s-au întâlnit de patru ori în sezonul precedent, de două ori în campionat și de două ori în semifinalele Cupei României, iar covăsnenii au bifat trei victorii și un rezultat de egalitate.

Laszlo Balint ia în calcul să îl debuteze pe Ivan Martic contra lui Sepsi

Vineri, 15 iulie, de la ora 21:30, oltenii debutează în noua ediție de SuperLiga, chiar împotriva coșmarului Sepsi. Laszlo Balint vrea să schimbe tradiția, iar FANATIK a aflat în exclusivitate ce pune la cale noul antrenor al „Științei”.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Ivan Martic (31 de ani), al cărui transfer a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, ar putea redebuta în tricoul alb-albastru contra echipei lui Cristiano Bergodi. Deși a sosit de numai o săptămână în Bănie, fundașul croat ar putea fi introdus încă din prima etapă din cauza problemelor medicale pe care le au oltenii.

Celălalt fundaș dreapta, Ștefan Vlădoiu, este indisponibil din cauza unei întinderi musculare, iar în absența lui Bogdan Vătăjelu, care va juca fundaș stânga în locul suspendatului Nicușor Bancu, singura opțiune pentru acest post rămâne Mihai Căpățînă.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al lui FC Voluntari reprezintă însă o improvizație, deoarece, la bază, el este mijlocaș. Totuși, Căpățînă a mai jucat fundaș dreapta și în mandatul lui Laurențiu Reghecampf, dar și sub comanda lui Laszlo Balint, în ultimul amical din Austria, câștigat de olteni în fața lui WSG Tirol, scor 3-1.

Cert este însă că Martic va fi inclus în lot pentru partida cu Sepsi și poate fi folosit în cazul în care se va apela la serviciile sale. Croatul a jucat ultimul său meci pentru „Știința” pe 8 martie 2020, în prima zi de pandemie în România, când oltenii au pierdut la București, scor 1-4, cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Cine va apăra poarta Universității Craiova la meciul cu super campioana României

Pe lângă palmaresul bun în confruntările cu U Craiova, Sepsi are și un moral excelent înaintea partidei de pe „Ion Oblemenco”. Câștigătorea Cupei din sezonul 2021-2022, echipa lui Cristiano Bergodi a câștigat și Supercupa României, scor 2-1, cu CFR Cluj.

Meciul cu Sepsi va fi unul special pentru Mirko Pigliacelli. Va fi ultimul al goalkeeperului italian în tricoul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

După cinci ani petrecuți în Bănie, portarul în vârstă de 29 de ani se va transfera la Palermo, mutarea urmând a se perfecta săptămâna viitoare, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

  • 74 de meciuri, 5 goluri și 7 assist-uri are Ivan Martic pentru Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 3,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT