Life

Surpriza pregătită de o artistă la nunta fostului iubit. Cum s-a răzbunat pe bărbat infidel

Momentul neașteptat surprins de o cântăreață la nunta fostului partener. Ce a făcut când a aflat la cine trebuie să performeze.
20.09.2022 | 18:11
Surpriza pregatita de o artista la nunta fostului iubit Cum sa razbunat pe barbat infidel
Momentul neașteptat surprins de o cântăreață la nunta fostului partener. Ce a făcut după ce a fost înșelată. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Surpriza pregătită de o cunoscută artistă la nunta fostului iubit. Cum s-a răzbunat pe bărbat infidel, cu care avusese o relație sentimentală timp de 5 ani. Cine este tânăra cu care bărbatul a ajuns la altar în cele din urmă.

Momentul neașteptat surprins de o cântăreață la nunta fostului partener. Ce a făcut după ce a fost înșelată

Alexandra Starr, o tânără artistă din California, a povestit că a ajuns să cânte la nunta fostului partener de viață fără să știe acest lucru. Cântăreața le-a spus internauților de pe TikTok că avusese o relație de cinci ani cu respectivul.

ADVERTISEMENT

Locuiau împreună, dar au ajuns pe drumuri separate când bărbatul i-a fost infidel. Acum tânăra a fost angajată să cânte la nunta acestuia, unde a pregătit o surpriză care a devenit imediat virală în social media.

Mai exact, cântăreaţa şi-a dat seama destul de târziu la nunta cui va cânta, dar acest lucru a făcut-o să vadă totul ca pe un ”semn”. Nu a stat mult pe gânduri și a pus la cale un plan de răzbunare, era ocazia perfectă.

ADVERTISEMENT

Ideea i-a venit și prin prisma faptului că bărbatul se căsătorise tocmai cu femeia cu care îi fusese infidelă în timpul relației. Așa că la nunta celor doi și-a ascuns faţa, a stat cu spatele la invitaţi şi a găsit şi alte metode pentru a nu fi deconspirată.

În momentul în care a început să cânte Alexandra Starr a ales o melodie specială pentru a-l demasca pe mire. Este vorba de piesa „Before He Cheats” (n.r. înainte să înşele), interpretată de celebra vedetă Carrie Underwood.

ADVERTISEMENT

În secunda următoare cei doi tineri căsătoriţi s-au oprit din dans și au confruntat-o pe cântăreață când și-au dat seama de ”răzbunare”. Mai târziu, artista din California a luat un pahar de apă şi i l-a aruncat bărbatului în față.

@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound – alexandrastarr

Alexandra Starr, despre ”răzbunarea” de la nunta fostului iubit

Momentul a fost urmărit de peste 5,5 milioane de persoane pe contul de TikTok al tinerei soliste Alexandra Starr. Tânăra este mândră de ”răzbunare”, chiar dacă nu a fost plătită pentru eveniment și a fost concediată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața ar repeta totul în orice secundă și spune că nu regretă absolut nimic pentru că simte că i s-a făcut într-un fel dreptate.

ADVERTISEMENT