Life

Surpriza pregătită de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Chefi fără limite, un nou show de cooking la Antena 1

Antena 1 pregătește o nouă surpriză. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou show de cooking, travel și aventură.
09.09.2021 | 14:39
Surpriza pregatita de Scarlatescu Bontea si Dumitrescu Chefi fara limite un nou show de cooking la Antena 1
ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu pornesc într-o nouă aventură. Antena 1 pregătește o emisiune care se anunță spectaculoasă.

Chefi fără limite va combina într-un mod inedit gătitul, aventura și călătoriile. Totul se va filma în Grecia.

ADVERTISEMENT

Noua emisiune va fi prezentată de Irina Fodor.

Surpriza pregătită de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Chefi fără limite, un nou show de cooking la Antena 1

Antena 1 pregătește o nouă surpriză telespectatorilor. Chefi fără limite. Este un format original, iar toate filmările se fac în insulele grecești.

Concurenții vor prepara mâncare tradițională grecească, vor vizita locuri de vis și nici aventura nu va lipsi. Fiecare chef va avea o echipă pe care o va coordona, iar concurenții trebuie să demonstreze că pot găti  și se pot descurca în orice condiții. Provocările nu vor lipsi cu siguranță, pentru că vor fi momente în care aceștia își vor găsi singuri ingredientele de care au nevoie sau ustensilele necesare.

ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu nu-și vor scăpa nicio clipă concurenții din ochi pentru a-i ajuta să depășească orice greutate.

Chef Cătălin Scărlătescu este probabil cel mai fericit. Se știe că este pur și simplu îndrăgostit de Grecia.

ADVERTISEMENT

“Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătescu, pentru Antena 1.

Irina Fodor prezintă Chefi fără limite

Chiar dacă Scărlătescu este un adevărat cunoscător al bucătăriei grecești, Bontea și Dumitrescu nu se tem deloc.

ADVERTISEMENT

“Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.

“Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a spus și chef Bontea.

Noul cooking show este prezentat de Irina Fodor, care nu demult a încheiat filmările pentru Asia Express. 

“Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul. (…)

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) (…) O să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a spus și Irina Fodor.

ADVERTISEMENT