Fotbal intern

Vali Crețu, din nou titular la FCSB după două luni. Ce echipă folosește Toni Petrea la Arad. Update Exclusiv

13.03.2021 | 19:16
Vali Cretu din nou titular la FCSB dupa doua luni Ce echipa foloseste Toni Petrea la Arad Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Toni Petrea pregătește o surpriză pentru partida pe care FCSB o va juca în deplasare cu UTA, sâmbătă, 13 martie de la ora 20:00, partidă în care formația sa își poate consolida poziția de lider.

Vali Crețu e titular în UTA – FCSB după două luni

UPDATE 13 MARTIE, ora 18:46 / Așa cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate încă de ieri, Vali Crețu a revenit printre titulari la FCSB în partida din deplasare cu UTA. Pentru că mai mulți jucători au fost trimiși la FCSB II pentru meciul cu CSA Steaua din Liga 3, Toni Petrea a fost nevoit să îl urce pe Ovidiu Popescu la mijlocul terenului, făcîndu-i astfel loc lui Crețu pe banda dreaptă a apărării.

ADVERTISEMENT

Alte surprize la FCSB sunt absența lui Vukusic din lot și prezența pe banca de rezerve a tinerilor Istrate, Ciuculete și Muși.


ȘTIRE INIȚIAĂ 12 MARTIE, ora 20:00

Este vorba despre Vali Crețu, fundașul preferat de Gigi Becali în prima parte a sezonului, dar care nu a mai fost titular în campionat de la partida cu Astra Giurgiu, 3-0, de la mijlocul lunii ianuarie, când a fost schimbat la pauza disputei.

ADVERTISEMENT

Revenirea ca titular a lui Vali Crețu nu înseamnă că Ovidiu Popescu va fi rezervă, ci va fi avansat de Toni Petrea la mijlocul terenului, poziția de bază a lui.

Surpriza pregătită de Toni Petrea pentru UTA – FCSB

Toni Petrea a gândit o nouă formulă de joc pentru partida cu UTA și speră să aducă un plus valoric în echipă odată cu reintroducerea lui Vali Crețu în echipa de start.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul „roș-albaștrilor” nu va putea conta pe Adrian Șut, Răzvan Oaidă sau Gabriel Simion, care vor evolua în duelul din Liga 3 dintre FCSB II și CSA Steaua, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.

Este posibil și ca Andrei Istrate, unul dintre tinerii atacanți ai FCSB-ului, să își facă debutul în partida cu UTA, cel mai probabil în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Cum poate arăta echipa FCSB-ului în meciul cu UTA:

  • FCSB: Vlad – Cretu, Cristea, Miron, Radunovic – Ov. Popescu, Perianu, Olaru – Moruțan, Tănase, Coman

Toni Petrea a explicat împărțirea lotului

Toni Petrea a vorbit înaintea meciului dintre FCSB cu UTA, dar și înainte de FCSB II cu CSA Steaua, explicând motivul pentru care a decis împărțirea lotului:

Avem o listă cu jucătorii care pot participa și la meciurile echipei a doua. Am considerat ca, pentru acest meci, este bine să împărțim lotul în două. Dar pentru noi este foarte important meciul de mâine (n.r. de la Arad) și trebuie să îl câștigăm”, a spus Petrea la conferința de presă de dinaintea partidei.

„Ne așteaptă o deplasare lungă și un meci cu o echipă bună. Ei au o dublă motivație. Sunt aproape de play-off, dar și echipa care a câștigat un singur meci pe teren propriu.

Cred că ambiția lor va fi foarte mare. În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători. Vrem să câștigăm trei puncte și să ne menținem pe prima poziție”, a mai spus Toni Petrea.

  • 2 prezențe are Vali Crețu în naționala României

  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT