Cele mai citite

SURPRIZĂ în Rusia! O echipă înfiinţată în 2010 va juca în prima ligă

S-au stabilit şi ultimele promovate în prima ligă din Rusia. După ce fosta echipă a lui Dorinel Munteanu, Mordovia Saransk şi Arsenal Tula au promovat direct, FC Ufa şi Torpedo Moscova au...
22.05.2014 | 20:34
SURPRIZĂ în Rusia! O echipă înfiinţată în 2010 va juca în prima ligă

S-au stabilit şi ultimele promovate în prima ligă din Rusia. După ce fosta echipă a lui Dorinel Munteanu, Mordovia Saransk şi Arsenal Tula au promovat direct, FC Ufa şi Torpedo Moscova au completat tabloul promovatelor după meciurile de baraj. 

FC Ufa a terminat pe locul 3 campionatul şi a jucat barajul cu Tom Tomsk. Ufa a reuşit să cîştige cu 5-1 în tur pe teren propriu, scor care i-a asigurat în mare măsură promovarea. Tomsk a cîştigat cu 3-1 în retur, însă FC Ufa, o echipă formată în 2010 a promovat în premieră în prima ligă.

Al doilea meci de baraj s-a disputat între Torpedo Moscova şi Krîlia Sovetov Samara. Torpedo a cîştigat cu 2-0 pe teren propriu în prima manşă şi a reuşit să conserve rezultatul în retur, care s-a terminat cu un scor alb. Torpedo Moscova promovează în prima ligă rusă după o pauză de 8 ani, timp în care a căzut şi pînă în Liga a 4-a, fiind retrogradată din cauza neregulilor de ordin financiar.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri