Life

Surpriza sfârșitului de an vine de la PRO TV! Când începe Românii au talent, sezonul 13

Românii au talent vine mai repede decât am fi crezut! PRO TV a anunțat data premierei celui de-al 13-lea sezon, unul care se anunță magic!
22.12.2022 | 10:28
Surpriza sfarsitului de an vine de la PRO TV Cand incepe Romanii au talent sezonul 13
Românii au talent, în curând la PRO TV. Foto: YouTube PRO TV
ADVERTISEMENT

PRO TV a făcut unul din cele mai așteptate anunțuri, acum, pe finald e 2022! Postul de pe Pache Protopopescu a dezvăluit data la care va începe următorul sezon Românii au talent!

Românii au talent 13 începe pe 20 ianuarie 2023

Unul din cele mai longevive concursuri de pe micile ecrane va veni în fața telespectatorilor cu și mai multe momente de emoție și umor mai repede decât ne-am fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Până acum, conform tradiției, emisiunea începe undeva în prima săptămână a lunii februarie, doar că în 2023 nu va mai fi la fel.

Potrivit anunțului făcut de PRO TV pe YouTube astăzi, 22 decembrie 2022, ne mai desparte o singură lună de marea premieră a concursului! Cu alte cuvinte, Românii au talent va avea premiera pe 20 ianuarie 2023, de la ora 20:30!

ADVERTISEMENT

Cel de-al 13-lea sezon îi va avea ca jurați pe cei cu care deja fanii show-ului s-au obișnuit. Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete și Andi Moisescu vor forma din nou echipă pentru a puncta cele mai interesante momente, căci și de data asta s-au înscris foarte mulți români talentați, și nu numai!

Sezonul 12, câștigat de orădeanul Darius Mabda

La fel ca în fiecare ediție, și anul ăsta vom avea parte de concurenți-surpriză, unii veniți de peste mări și țări pentru a impresiona publicul din România.

ADVERTISEMENT

În clipul de promovare al noului sezon, un cuvânt atrage atenția urmăritorilor fideli ai concursului: „MAGIE!”. Să fie un sezon cu și mai multe numere de iluzionism? Tot ce-i posibil!

Românii au talent a lansat, de-a lungul celor 12 sezoane difuzate până acum, o serie de vedete cunoscute. Printre starurile care au făcut senzație pe scena RAT se numără dansatorul Emil Rengle, Adrian Țuțu, Narcis Iustin Ianău, Magitot sau Ana Maria Pantaze.

ADVERTISEMENT

Ediția din anul 2022 a fost câștigată de Darius Mabda, un puști orădean care i-a hipnotizat pe membrii juriului cu coregrafiile sale. Băiatul a fost trimis direct în finală de Mihai Bobonete, cel care a apăsat butonul de Golden Buzz.

ADVERTISEMENT