Surpriză totală chiar de ziua lui Constantin Budescu! “Mi-a promis că vine la Dinamo. Suntem favoriţi la titlu!”. Show la conferinţă!

Alex Bradescu   
în Dinamo
21/05/2019, 13:31
Surpriză totală chiar de ziua lui Constantin Budescu! “Mi-a promis că vine la Dinamo. Suntem favoriţi la titlu!”. Show la conferinţă!
Constantin Budescu va afla cu stupoare că a promis că vine la Dinamo

Constantin Budescu îşi sărbătoreşte marţi ziua numelui, de Sf. Constantin şi Elena, şi a primit un “cadou” surprinzător: o ofertă de la Dinamo! Mircea Rednic a anunţat că s-a întâlnit cu fotbalistul de la Al Shabab şi că acesta i-a promis că va veni în Ştefan cel Mare. 

Argumentul lui Mircea Rednic pentru “Budescu la Dinamo”: “Dinamo e favorită la titlu!”

”Îi spunem la mulţi ani, că azi e Constantin şi Elena. Îl aşteptăm cu mare drag. M-am întâlnit cu el la aeroport şi mi-a zis că o să vină la Dinamo (n.r.râde). O ştire bombă! Breaking news!”, a fost declaraţia lui Rednic într-o conferinţă de presă. Budescu e pe picior de plecare de la arabi, mai ales după ce echipa sa a ratat participarea în Liga Campionilor Asiei. Şeicii se pregătesc să renunţe la el, cauza oficială invocată fiind accidentările prea dese ale fotbalistului. 

Micrea Rednic a făcut show la conferinţa de presă
Micrea Rednic a făcut show la conferinţa de presă

Destinaţia cea mai probabilă a lui Budescu este însă FCSB, lucru anunţat, de altfel, de FANATIK. Discuţia iniţială era chiar ca acesta să vină “la pachet” la formaţia roş-albastră cu Marius Şumudică, Rednic vorbind despre acest lucru când a readus discuţia pe o pantă ceva mai credibilă. “Dacă s-ar întoarce Şumudică în România? Unde ar putea să vină Şumudică decât la Steaua? Acolo ar veni, dacă e cazul”, a explicat “Puriul”.

Rednic a vorbit despre transferuri

Rednic a continuat despre subiectul “Budescu la Dinamo”afirmând că echipa sa are un argument pentru aducerea “magicianului” de la arabi: “Dinamo e favorită la titlu în sezonul următor! O să vedeţi!”. Tehnicianul din Ştefan cel Mare a vorbit şi despre campania sa de achiziţii: ”Sunt discuţii cu mulţi jucători, dar până pe 17 când începem pregătirea nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Nu vor pleca 9 jucători aşa cum s-a scris. Mai sunt trei meciuri, se pot schimba multe şi întâmpla multe. Dar totul depinde de evoluţia lor. 90% din lotul de acum vreau să plec cu el în Spania. Vreau de asemenea să aduc jucători de mare calitate, care să facă diferenţa. O să-i aducem sub formă de împrumut”. 

 

Închide ×