Life

Surpriză totală! Diana Bulimar s-a mutat cu noul iubit, după doar două luni de relație

18.03.2021 | 12:58
Surpriza totala Diana Bulimar sa mutat cu noul iubit dupa doar doua luni de relatie
Diana Bulimar are un iubit nou. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Diana Bulimar l-a dat uitării pe Gabriel, fostul concurent de la Exatlon și are un nou iubit. Și-a refăcut viața alături de Radu, un tânăr care a cucerit-o atât de rapid, încât s-au și mutat împreună după doar două luni de relație. Nici nu au apucat să își spună “Te iubesc!” și deja au luat o asemenea decizie importantă.

Cei doi iubiți au fost invitați în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV. Aici au povestit că s-au cunoscut într-un mod inedit: într-o tabără de fotografie. Acolo, Radu a avut ocazia să își dea seama că Diana este femeia alături de care și-ar dori să înceapă o relație.

ADVERTISEMENT

“Am fost într-o tabără de fotografie. Am cunoscut-o ca Diana, nu ca Diana Bulimar”, a povestit noul iubit al Dianei Bulimar, în emisiunea Vorbește Lumea.

Diana Bulimar s-a mutat deja cu noul iubit

Chiar dacă a mai avut relații în trecut, gimnasta simte că Radu a schimbat-o cel mai mult în bine. Au decis să se mute împreună și să pornească și un podcast împreună, în online. Se pare că el este cel care o încurajează în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

“Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.

Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc”, a povestit Diana Bulimar.

ADVERTISEMENT
diana bulimar iubit
Diana Bulimar și Radu s-au mutat deja împreună. Sursă foto: Captură ProTV

Cine este, de fapt, Radu

Radu-Ștefan Dumitrache este un tânăr videograf și fotograf. A urmat profilul Mate-Info la Colegiul Național B. P. Hașdeu Buzău, apoi a studiat Inginerie Civilă la UTCB-CCIA. Este destul de activ pe Youtube, acolo unde postează vloguri.

A început o relație cu gimnasta Diana Bulimar, apoi s-au mutat împreună după doar două luni. Cei doi au pornit un proiect comun: un podcast.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Diana se iubea cu Gabriel Nedelcu, de la Exatlon. Relația lor părea să fie una destul de serioasă, iar cei doi s-au afișat împreună la mai multe evenimente importante, printre care și o nuntă.

ADVERTISEMENT