Life

Surpriză totală la Burlacul! Cine este Rodica Budurcă, de fapt, concurenta care se retrage din emisiune

12.03.2021 | 23:03
Surpriza totala la Burlacul Cine este Rodica Budurca de fapt concurenta care se retrage din emisiune
Rodica Budurcă, concurenta de la Burlacul, nu va mai face parte din competiție (sursă foto: captură Antena 1)
ADVERTISEMENT

Surpriză de proporții în cadrul emisiunii Burlacul, transmisă pe Antena 1. Concurenta Rodica Budurcă a anunțat, de curând, că se retrage din competiția urmărită de români cu sufletul la gură.

Participanta din acest sezon din show-ul matrimonial a anunțat că nu va mai face parte din competiția pentru inima lui Andi Constantin. Mai mult, blondina de 24 de ani a oferit un motiv cu totul neașteptat pentru o asemenea decizie.

ADVERTISEMENT

Rodica Budurcă de la Burlacul a reușit să impresioneze cu ajutorul aptitudinilor sale. Deși este foarte tânără, aceasta conduce o afacere la vârsta ei și a mărturisit că are o experiență destul de vastă în domeniul muncii, de peste 10 ani.

Rodica Budurcă de la Burlacul, retragere neașteptată din emisiune

De curând, și prezentatorul emisiunii Burlacul, Andi Constantin, a reușit să își pună fanii pe gânduri cu cele mai noi postări formulate în mediul online. De această dată, cea care a uimit este concurenta ce se înscrisese pentru a-l cuceri pe acesta, Rodica Budurcă.

ADVERTISEMENT

Tânăra se află de ceva timp și la cârma afacerii sale proprii, fiind vorba despre un salon de înfrumusețare. În paralel, blondina este și studentă la Medicină. Cel mai probabil, timpul limitat a făcut-o să își schimbe prioritățile avute, mai ales că parcă a fost urmărită și de ghinion.

Rodica a fost aleasă dintre cele 150 de participante, ce fuseseră înscrise pentru a-i fura inima lui Andi Constantin. Totodată, a fost pe lista celor 25 de candidate ce au primit din partea acestuia câte un trandafir de culoare roșie, semn că va merge mai departe în competiție. A rămas ulterior pe lista și mai scurtă, făcând parte dintre cele 15 tinere care l-au impresionat pe cunoscutul prezentator.

ADVERTISEMENT
Surpriză totală la Burlacul! Cine este Rodica Budurcă, de fapt, concurenta care se retrage din emisiune
Rodica de la Burlacul s-a retras din show dintr-un motiv neașteptat (sursă foto: captură Antena 1)

Însă, pe cât de norocoasă la acest capitol, tânăra a fost pe atât de ghinionistă, deoarece a făcut și un accident de mașină. Momentul neplăcut a avut loc chiar în prima ediție din show-ul Burlacul, transmis în 2021.

“Am trecut prin coșmarul vieții mele și tot am ajuns. Cel mai crunt lucru care putea să se întâmple, s-a întâmplat”, povestea Rodica Budurcă despre incidentul rutier, potrivit celor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Însă, din păcate, în urma accidentului de mașină, Rodica a hotărât să nu meargă mai departe în călătoria de la Burlacul. Motiv pentru care blondina nu a mers mai departe și a preferat să anunțe că nu va pleca Istanbul. Astfel că, în competiție au rămas, la ora actuală, doar 14 concurente.

“În urma evenimentului nefericit prin care am trecut, va trebui să mă retrag din traseul meu, din această emisiune. Nu-mi place decizia, dar i-a aparținut total medicului și atunci prefer să urmez întru totul ceea ce mi-a spus, ca să nu apară ulterior mai multe complicații”, a fost anunțul oficial formulat de Rodica Budurcă.

ADVERTISEMENT