Life

Surpriză totală la Chefi la cuțite de Mărțișor. Cine ajunge în fața celebrilor bucătari

01.03.2021 | 18:01
Surpriza totala la Chefi la cutite de Martisor Cine ajunge in fata celebrilor bucatari
ADVERTISEMENT

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a revenit pe micile ecrane cu sezonul 9, telespectatorii având parte de o surpriză totală în ziua de Mărțișor. Un personaj foarte cunoscut va ajunge în fața celebrilor bucătari luni, 1 martie, unde va face un show de zile mari. 

Este vorba de comediantul George Tănase, care în trecut a apărut pe scena de la iUmor, unde a făcut un adevărat spectacol cu glumele sale. Tânărul îl va aduce de data aceasta în platoul show-ului culinar de la Antena 1 pe un măcelar foarte cunoscut în Turcia.

ADVERTISEMENT

Mai exact, George Tănase va intra în pielea lui Nusret Gökçe, cunoscut sub numele de Salt Bae. Este unul dintre cei mai apreciați măcelari și bucătari, fiind celebru pentru felul în care toarnă sare pe carnea pe care o pregătește pentru vedete internaționale.

George Tănase, moment memorabil la Chefi la cuțite. Pe cine parodiază

Secționând tacticos friptura de vită sau de miel sau făcând giumbușlucuri cu cuțitele, Salt Bae presară sare albă din bol, după ce grăunțele cad pe antebraț său, tehnica sa devenind de-a lungul anilor un meme pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Bucătarul turc deține Nusr-Et, un lanț de fripturi de lux, unde iau masa unele dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la Hollywood, mărturisind în urmă cu ceva vreme că începuturile sale au fost destul de grele.

„Sunt fiul unui miner, tata și mama au fost analfabeți. Am început să muncesc ca ajutor de măcelar de la 14 ani, așa am deprins gustul cărnii.

ADVERTISEMENT

Gestul cu turnatul sării a venit firesc, dintr-o dată, n-a fost studiat, e ca și cum îmi pun semnătura pe operă”, spunea celebrul bucătar în urmă cu circa 4 ani.

George Tănase, în platoul emisiunii Chefi la cuțite
George Tănase, în rolul celebrul măcelar și bucătar turc, Salt Bae. Sursa foto: Instagram.com

George Tănase va reuși să-l parodieze în stilul său propriu și personal pe Salt Bae și îi va distra pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la iUmor va pregăti în ediția specială de Mărțișor ceafă de porc cu cartofi prăjiți și telemea de vacă, momentul său fiind unul care nu va fi uitat prea curând de telespectatori, dar nici de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

„Trebuie să dovedesc ceva neamurilor, de-asta sunt aici”, spune George Tănase, în show-ul culinar de la Antena 1.

ADVERTISEMENT