Life

Surpriză totală la Te cunosc de undeva! Ce se va întâmpla sâmbătă seara, la Antena 1

03.04.2021 | 14:10
Surpriza totala la Te cunosc de undeva Ce se va intampla sambata seara la Antena 1
Echipa Te cunosc de undeva le-a pregătit o surpriză de proporții telespectatorilor. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa unuia dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment de pe micul ecran, Te cunosc de undeva, le-a pregătit o surpriză de proporție telespectatorilor. În ediția de sâmbătă, 3 aprilie vor fi redifuzate momente cu totul și cu totul speciale ce au în prim-plan legende ale muzicii lăutărești din România.

Cum probabil v-ați dat seama deja, vorbim despre Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, trecuți în neființă fulgerător, în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2. Momentele in memoriam se adaugă transformărilor pregătite de concurenții sezonului 16.

ADVERTISEMENT

Printre ele, un travesti de zile mari al mezinului Radu Ștefan Bănică, provocat de Ruletă să o întruchipeze pe Delia și să pună în scenă videoclipul nu tocmai „cuminte” al piesei „Unde dragoste nu e”.

Momente speciale la Te cunosc de undeva. In memoriam Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă

Unul dintre momentele de colecție ce vor fi redifuzate în această seară datează tocmai din finala sezonului șase al emisiunii, când Nelu Ploieşteanu a ajutat-o pe Maria Buză să câștige marele premiu, interpretând alături de ea o melodie celebră din repertoriul Ioanei Radu.

ADVERTISEMENT
In memoriam Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Colaj Fanatik
In memoriam Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Colaj Fanatik

De asemenea, o vom revedea pe Cornelia Catanga într-un potpuriu lăutăresc pus în scenă împreună cu Pepe, care îi devenise sosie. Se întâmpla în ediția specială de Paște a anului 2013.

Din seria momentelor in memoriam nu putea să lipsească singura apariţie în cadrul show-ului a marii doamne a muzicii lăutărești, Gabi Luncă, alături de Bianca Sârbu, nepotul ei, Emy Drăgoi, un adevărat virtuoz al acordeonului, precum şi taraful Silvian Voicu.

ADVERTISEMENT

Când a murit, de fapt, Gabi Luncă. Anunțul medicilor de la Spitalul Județean Ilfov

La doar câteva zile după ce Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu au trecut la cele sfinte, va trebui să ne luăm rămas bun și de la Gabi Luncă. Îndrăgita interpretă a fost internată la Spitalul Județean Ilfov pe 13 martie, din cauza unei forme severe a bolii COVID-19, care i-a afectat plămânii în proporție de 90%. Aceasta a venit cu o afectare pulmonară de 90%.

După constatarea decesului, în jurul orei 20:50, cadrele medicale au pregătit trupul neînsuflețit, conform procedurii, pentru a-l preda familiei. Dacă nu este, însă, pregătită să-l primească, acesta va putea rămâne în unitatea medicală până luni.

ADVERTISEMENT

„Pacienta de 82 ani internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 14.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial noninvazivă, ulterior intubată pentru ARDS pulmonar.

Ulterior, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocolalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asociate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei”, a transmis Spitalul Județean Ilfov.

ADVERTISEMENT