Life

Surpriză uriașă de Paște la Survivor România. Concurenților nu le-a venit să creadă ce se întâmplă

02.05.2021 | 22:55
Surpriza uriasa de Paste la Survivor Romania Concurentilor nu lea venit sa creada ce se intampla
ADVERTISEMENT

Surpriză uriașă de Paște la Survivor România. Concurenților nu le-a venit să creadă ce se întâmplă când prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul.

Jocul pentru recompensă a fost câștigat de Războinici. Aceștia au primit un premiu dublu, șapte feluri dulciuri pentru fiecare membru al echipei și confortul insulei.

ADVERTISEMENT

Faimoșii s-au declarat dezamăgiți de rezultatul obținut. Cu toate acestea, ei s-au bucurat că vor rămâne în efectiv complet și niciun memtru al echipei lor nu va fi eliminat.

Surpriză uriașă de Paște la Survivor România. Concurenților nu le-a venit să creadă ce se întâmplă

Daniel Pavel a avut o surpriză de proporții pentru concurenții celor două echipe. Ei se vor bucura împreună de o masă tradițională de Paște și nu doar atât.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Războinicii și Faimoșii vor avea posibilitatea să vorbeacă, printr-un apel video, cu oamenii iubiți din viețile lor: „dragi Războinici, dragi Faimoși, am câteva surprize pentru voi. Pentru că astăzi este o zi de mare însemnătate, am pentru voi nu o surpriză, ci două surprize”

„Aveți ocazia de a sta, toți împreună, Faimoșii și Războinicii, la aceeași masă”, a anunțat prezentatorul. Toată lumea a fost în delir, iar strigătele de bucurie ale concurenților au răsunat în junglă.

ADVERTISEMENT

„Să sărbătorim toți acum Sfintele Sărbători de Paște cu bucate tradiționale româneși: ouă roșii, sarmale, friptură, pască și cozonac. Iar a doua surpriză este una de care vă veți bucura și mai mult. Este vorba de momente de neprețuit alături de familie și de cei dragi”, a explicat Daniel Pavel.

„Fiecare dintre voi va primi mesaje video de la cei mai dragi oameni din viața voastră. Este o experiență de neprețuit de care vă puteți bucura acum. Haideți să ne bucurăm cu toții de această sărbătoare, chiar dacă e altfel”, a adăugat acesta, dezvăluindu-le și că îi va însoți la masă.

ADVERTISEMENT

Bucuria cu care concurenții au primit veștile a fost nemărginită. Faimoșii și Războnicii au uitat de probleme și certuri și s-au bucurat împreună de această zi specială. Totuși, urmează încă un episod greu, în special pentru echipa albastră. Un alt concurent va părăsi competiția în această seară, întrucât au pierdut ambele jucuri de imunitate ale săptămânii.

ADVERTISEMENT