ADVERTISEMENT
Life

Surpriză uriașă! Florin Piersic Jr. este noua voce de la PRO TV, după plecarea lui Cotimanis

Autor: Dan Suta | 29.10.2020 | 15:32
Surpriză uriașă! Florin Piersic Jr. este noua voce de la PRO TV, după plecarea lui Cotimanis
Florin Piersic Junior a devenit vocea PRO TV. Foto: captură Youtube

Florin Piersic Junior este noua ”achiziție” a postului PRO TV, iar rolul său va fi unul destul de important în viitor: el va fi vocea tuturor materialelor de promovare a emisiunilor, filmelor și serialelor ce vor rula, în locul lui Bebe Cotimanis.

ADVERTISEMENT

Actorul Constantin Cotimanis părăsește microfonul de voice-over după 25 de ani în care vocea lui a sunat în toate reclamele PRO, iar provocarea de a spune în cele mai convingătoare tonalități ce pot vedea românii la postul de televiziune îi va reveni lui Florin Piersic Junior.

Fiul maestrului Florin Piersic a vorbit despre această nouă meserie, una cu care este obișnuit, de altfel, căci a mai dublat personaje în limba română în producții cinematografice internaționale, în special animații.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic Junior, voice-over la PRO TV

„Fiecare promo pe care-l urmărim la televizor ne oferă o anumită emoție și o dorință de a nu rata un film, noua ediție a unui show sau noul episod al unui serial! Niciun material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele!

Tocmai din acest motiv, ne dorim ca telespectatorii să se poată bucura de acele voci care transpun ideile în emoții, în trăiri. Începând de astăzi, Florin Piersic Jr., cunoscutul actor și scriitor, se alătură echipei de voci a PRO TV”, a anunțat postul de televiziune printr-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

„Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din jungla în care trăim”

„Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine.

Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște.

ADVERTISEMENT

Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, este reacția actorului Florin Piersic Junior.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!