Surpriză URIAŞĂ pentru această chelneriţă din MAMAIA! Cît a primit BACŞIŞ la o notă de 69,5 lei

Iuliana Spirache   
in Hotnews
23/08/2016, 00:02
Surpriză URIAŞĂ pentru această chelneriţă din MAMAIA! Cît a primit BACŞIŞ la o notă de 69,5 lei GALERIE FOTO

Sezonul estival se apropie de sfîrşit, iar toţi românii se înghesuie pe plajele de pe litoralul românesc. Luna august este considerată vîrful sezonului estival, iar cei care muncesc pe litoral speră să îşi rotunjească salariile.

Mii de ospătari, barmani şi bucătari au încercat să le satisfacă turiştilor toate poftele, toate acestea pentru a intra unui bacşiş mare.

Dan, un ospătar în vîrstă de 26 de ani care lucrează la o terasă din Mamaia, a dezăluit că cel mai mare bacşiş pe care l-a primit în această vară a fost de 70 de lei. “Cînd e nevoie se lucrează destul de mult şi se cîştigă şi bine. Cu tot cu tips, pe lună, undeva la 50 de milioane poate, poate un pic mai bine”.

De partea cealaltă, Iulia susţine că salariul ei nu depăşeşte 1.500 de lei şi se plînge de bacşişul primit la o notă de 69,5 de lei.

“Nota 69,5, 70 de lei, bacşiş de 50 de bani. Românii sînt mai darnici, eu cred pentru că în străinătate fiind inclus tips-ul mulţi nu lasă crezînd că nouă ne revine din ceea ce plăteşte el”, a spus Iulia.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×