Sport

Surpriză uriașă pentru jucătorii lui Dinamo! De ce a fost sunat imediat Iuliu Mureșan: „S-au mirat, nu i-am avertizat!”. Exclusiv

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, surpriza pe care le-a făcut-o jucătorilor din „Ștefan cel Mare”.
06.08.2021 | 18:03
Surpriza uriasa pentru jucatorii lui Dinamo De ce a fost sunat imediat Iuliu Muresan Sau mirat nu iam avertizat Exclusiv
Surpriză uriașă pentru jucătorii lui Dinamo! De ce l-au sunat imediat pe Iuliu Mureșan: „S-au mirat, nu i-am avertizat!”. Exclusiv sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oficialul „câinilor” susține că le-a fost plătită diferența de salariu, pe luna iulie, jucătorilor lui Dinamo, cu zece zile în avans.

Gestul clubului roș-alb i-a uimit pe jucătorii lui Dinamo, având în vedere problemele financiare pe care echipa le are.

ADVERTISEMENT

Surpriză uriașă pentru jucătorii lui Dinamo

Iuliu Mureșan susține că gestul conducerii lui Dinamo i-a surprins pe jucători. Astfel că, mai mulți fotbaliști ai „câinilor” l-au sunat pentru a-l întreba ce reprezintă suma primită.

Ba, mai mult, fundașul Steliano Filip i-a mărturisit că este pentru prima dată când, la Dinamo, a primit salariul în avans.

ADVERTISEMENT

„La începutul lunii, le-am făcut o surpriză jucătorilor că le-am plătit un avans din salariul pe iulie. Acum, le-am dat diferența de salariu, pe luna iulie, mai repede cu zece zile.

Deci, azi, jucătorii au avut surpriza să le intre în cont niște bani. Vreo patru-cinci m-au sunat că le-au intrat niște bani și m-au întrebat ce reprezintă.

ADVERTISEMENT

Le-am spus că reprezintă salariul anticipat, diferența pe luna iulie. Le-am dat mai repede cu zece zile.

Astfel, arătăm clar intenția noastră de a rezolva problemele și de a ajuta jucătorii să aibă cât mai mult confort psihic, pentru a face performanță.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip mi-a zis că este prima dată, în șase ani, la Dinamo, când i s-a întâmplat să ia mai repede salariul. Jucătorii s-au mirat, pentru că nu i-am avertizat că facem acest lucru”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, Dinamo se află pe locul 4 din Liga 1, cu șase puncte obținute după trei meciuri jucate.

Dinamo va juca, în următoarea partidă de campionat, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgoviște. Meciul va avea loc duminică, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT