ADVERTISEMENT
Life

Surpriză uriașă pentru Sorin Bontea de la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat în platoul Antenei 1

Autor: Dan Suta | 06.04.2021 | 11:32
Surpriză uriașă pentru Sorin Bontea de la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat în platoul Antenei 1
Sorin Bontea a pățit-o la Chefi la cuțite. Cum a ajuns juratul pe jos, în genunchi Sursa foto: captură Antena 1

Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a avut parte de o surpriză de proporții în ediția difuzată pe 5 aprilie de Antena 1! În platoul emisiunii și-a făcut apariția una din persoanele alături de care bucătarul a trăit cele mai frumoase momente din cariera sa!

ADVERTISEMENT

Viorica Manga a fost una dintre persoanele cu care Bontea a muncit pe vapor timp de mai mulți ani, iar revederea dintre cei doi a fost una emoționantă pentru toată lumea.

Maeștrii culinari au depănat amintiri din acele vremuri, iar Bontea a fost extrem de încântat să o revadă și să guste preparatul special pe care aceasta l-a pregătit.

Sorin Bontea de la Chefi la cuțite s-a revăzut cu o fostă colegă de serviciu după mai bine de 10 ani

Manga a preparat o rețetă de foi făcute în casă, făcute cu un făcăleț, o plăcintă delicioasă care i-a făcut pe jurați să-și lingă degetele.

ADVERTISEMENT

„Pe chef Bontea l-am cunoscut pe un vas de croazieră. Aproape 12 ani am lucrat acolo. Am lucrat cu soțul meu pe vase de croazieră, el era mai bun prieten cu Bontea. S-au văzut și după, că eu m-am despărțit de soțul meu. Nu l-am mai văzut pe Bontea de 10 ani”, a declarat Viorica Manga la testimoniale.

Reacția lui Bontea în momentul în care Viorica a pășit în platou, după ce bucătarii au degustat plăcinta, a fost de milioane: „Ce faci? Bă, nu cred! Du-te bă de aici!”.

Au pregătit împreună mâncare pentru 1.500 de persoane

Acesta nu s-a putut abține să o îmbrățișeze. Imediat cum a văzut-o s-a ridicat de la masă și s-a îndreptat către ea, căci nu s-au mai văzut de mai bine de 10 ani!

ADVERTISEMENT

Femeia a povestit că a avut multe de învățat de la Bontea când lucrau împreună pe vasul de croazieră, unde provocarea gătitului depășește orice imaginație. Cei doi trebuiau să prepare mâncare pentru 1.500 de farfurii la nivel de 5 stele, deci se poate spune că acolo au făcut cu adevărat armata în această meserie.

Colegii lui Sorin au fost la rândul lor impresionați de dezvăluirile făcute de Viorica. Florin Dumitrescu a spus că nu știa că Bontea a fost chef de crâșmă pe un vapor.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!