Life

Surpriză uriașă pentru Ștefania Ștefan, cea mai iubită războinică de la Survivor România: „Încă nu realizez!”

Ștefania Ștefan a trecut prin niște emoții pe care nu și le imagina niciodată. Fosta concurentă de la Survivor România a împărtășit bucuria cu fanii de pe Instagram.
08.06.2022 | 13:30
Surpriza uriasa pentru Stefania Stefan cea mai iubita razboinica de la Survivor Romania Inca nu realizez
Ștefania Ștefan, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan a conștientizat abia acum cât de mult a iubit-o publicul la Survivor România. Războinica a organizat o întâlnire cu fanii în orașul Lupeni din județul Hunedoara, unde a fost copleșită de afecțiunea acestora.

Ștefania Ștefan de la Survivor România, baie de mulțime cu fanii din Hunedoara

Zeci de persoane s-au strâns pentru a face poze cu vedeta PRO TV și pentru a primi autografe de la ea. Ștefania le-a mulțumit tuturor celor care i-au arătat susținerea și a postat câteva imagini cu admiratorii ei.

ADVERTISEMENT

„Doamne, încă nu realizez cât de mulți ați fost ieri. Sunteți toți minunați. Vă iubesc!”. a scris Ștefania Ștefan pe Instastory.

Cu mic, cu mare, hunedorenii s-au adunat în centrul orașului pentru a sărbători parcursul celei pe care o vedeau drept marea câștigătoare a concursului Survivor România.

ADVERTISEMENT

Războinica a primit și câteva cadouri de la fani, aceștia așteptând-o cu înghețată, un desert al cărui gust l-a și uitat după cele 5 luni petrecute în Republica Dominicană.

Ștefania Ștefan, aclamată de fanii Survivor România. Foto: Instagram

A fost tristă pentru că n-a ajuns în marea finală

Eliminarea concurentei de la Survivor la scurt timp după ce au început probele individuale i-a indignat pe mulți telespectatori. Ștefania a terminat concursul clasându-se pe primul loc în topul eficienței, cu un procent mult superior celor trei finaliști.

ADVERTISEMENT

Ștefania a recunoscut după ce a fost eliminată că nu i-a picat deloc ușor părăsirea reality-show-ului. I-a luat ceva timp să se reacomodeze cu viața ei dinainte de Survivor, însă odată cu trecerea timpului a început să accepte că marele premiu n-a fost să fie pentru ea.

„Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea.

ADVERTISEMENT

Nici măcar nu pot explică în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam și am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid… parcă a venit de nicăieri”, a declarat sportiva pentru click.ro.

 

ADVERTISEMENT