Life

Surprize în ediția de Crăciun Bravo, ai stil! Celebrities. Ipostaza inedită în care va apărea Victor Slav

Sâmbătă seara, pe 25 decembrie, va fi difuzată ediția de Crăciun a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, care vine cu surprize pentru telespectatori.
23.12.2021 | 19:30
Surprize in editia de Craciun Bravo ai stil Celebrities Ipostaza inedita in care va aparea Victor Slav
ADVERTISEMENT

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities le aduce telespectatorilor o ediție specială de Crăciun, difuzată chiar în seara de 25 decembrie, care vine cu numeroase surprize.

Eciția de Crăciun a reality show-ului de la Kanal D promite surprize pentru fani. Victor Slav și Maurice Munteanu vor putea fi văzuți în ipostaze inedite cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Gala va fi difuzată sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D. Faptul că această ediție se difuzează chiar de Crăciun marchează o premieră în istoria emisiunii.

Ediția de Crăciun Bravo, ai stil! Celebrities aduce surprize pentru telespectatori

În ediția de Crăciun a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, Victor Slav va putea fi văzut interpretând celebra melodie „White Christmas”.

ADVERTISEMENT

Acesta nu va cânta singur, ci alături de câteva dintre fostele concurente ale reality show-ului. Este vorba despre Oana Radu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeș și Gina Chirilă.

Telespectatorii vor urmări momente speciale pregătite de concurentele sezonului șapte. Și jurații au venit pregătiți pentru această ediție de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Fostele concurente vor veni cu sfaturi utile pentru cele din sezonul șapte și le vor dezvălui cum s-a schimbat viața lor după participarea la emisiunea difuzată la Kanal D.

Ilinca Vandici a anunțat că se anunță „o noapte magică” și că este emoționată, din moment ce este pentru prima dată în istoria emisiunii când telespectatorii vor fi alături de concurente și jurați în seara de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Este o noapte magică, va doresc din suflet ca această sărbătoare să vă aducă pace, liniște, împlinire și multă iubire.

În Gala de Crăciun “Bravo, ai stil! Celebrities” v-am pregătit o ediție de zile mari, avem momente unul și unul. Crăciun fericit, tuturor!

Sunt emoționată, este o premieră, după 7 sezoane, este primul Crăciun pe care îl petrecem împreună alături de telespectatori.”, spune prezentatoarea Ilinca Vandici, potrivit unui comunicat Kanal D.

Și Maurice Munteanu a pregătit o surpriză atât pentru concurente, cât și pentru cei de acasă.

Juratul va susține un moment de roast în ediția specială de Crăciun. Acesta le va ironiza pe concurentele acestui sezon, dar și pe colegii de platou.

Ilinca Vandici, detalii despre culisele emisiunii

În urmă cu o lună, Ilinca Vandici a oferit detalii despre desfășurarea acțiunii emisiunii de la Kanal D. Vedeta a dezvăluit când se filmează show-ul și câte ore petrec concurentele în platou.

„Filmăm câte două ediții pe zi. Începem la ora 12:00 și terminăm pe la ora 15:00, după care avem pauză și după care mai filmăm o ediție.

Avem două zile de filmare pe săptămână, dar acum, pentru că pregătim în avans edițiile de sărbători, filmăm trei zile pe săptămână: lunea, miercurea și vinerea.”, a dezvăluit Ilinca Vandici în mediul online.

Întrebată câți bani câștigă concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities, Ilinca Vandici le-a spus internauților că nu cunoaște acest detaliu.

ADVERTISEMENT