Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Surprize în lanț pentru ”tricolori” după România – Ucraina 3-0. Ce i-a așteptat la sosirea în Wurzburg. Video

”Tricolorii” au început EURO 2024 cu o victorie fantastică în meciul România - Ucraina 3-0, iar la întoarcerea la cantonament au avut parte de o serie de surprize.
18.06.2024 | 10:12
Surprize in lant pentru tricolori dupa Romania  Ucraina 30 Ce ia asteptat la sosirea in Wurzburg Video
”Tricolorii” au început EURO 2024 cu o victorie fantastică în meciul România - Ucraina 3-0, iar la întoarcerea la cantonament au avut parte de o serie de surprize. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Trupa lui Edi Iordănescu a făcut o partidă de vis pe Allianz Arena, iar succesul obținut în debutul turneului final o pune într-o situație favorabilă pentru calificarea în fazele eliminatorii.

Ce surprize i-au așteptat pe ”tricolori” după România – Ucraina 3-0

La doar 2 ore după victoria fabuloasă din întâlnirea România – Ucraina 3-0, ”tricolorii” au părăsit orașul Munchen și au făcut cale întoarsă în cantonamentul de la Wurzburg, acolo unde i-au așteptat mai multe surprize.

ADVERTISEMENT

Naționala noastră s-a întors în baza de pregătire pe care și-a făcut-o în Germania cu trenul, așa cum s-a întâmplat și la drumul dus spre Munchen. Persoane din cadrul FRF au explicat în exclusivitate pentru FANATIKaceastă variantă este cea mai rapidă.

”Jucătorii au sărbătorit moderat pe parcursul călătoriei. Atmosfera a fost animată cu cântece și dansuri, iar unii dintre fotbaliști au urmărit partida dintre Belgia și Slovacia, în timp ce alții s-au relaxat jucând Uno”, a descris site-ul oficial al FRF atmosfera pe drumul de întoarcere.

ADVERTISEMENT

Așteptați cu foc de artificii la hotel

”Tricolorii” au ajuns în gara din Wurzburg exact la căderea serii și au fost întâmpinați de aproximativ 100 de români. Suporterii entuziaști au făcut fotografii cu jucătorii, iar la final s-a realizat chiar și o poză de grup cu jucătorii.

Pe tot parcursul interacțiunii, fotbaliștii au cântat împreună cu fanii. Fundașul Vasile Mogoș a trecut în rol de DJ și a întreținut atmosfera, iar unul dintre hiturile serii a fost ”Visăm Împreună”, imnul tricolorilor la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Jucătorii naționalei s-au urcat în autocar și s-au îndreptat spre hotelul Melchior Park unde sunt cazați, dar acolo i-a așteptat o altă surpriză. Administrația stabilimentului le-a organizat un foc de artificii și i-a felicitat pentru rezultatul obținut în meciul cu Ucraina.

Prezent în studio la prima ediție a emisiunii FANATIK EURO, Dănuț Lupu a vorbit despre ambiția arătată de jucători pe teren în partida de la Munchen și crede că principalul atu al ”tricolorilor” este unitatea de grup.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Florin Prunea, portarul ”Generației de Aur”, a ținut să aplaude prestația naționalei României de la debutul la EURO 2024 și crede că nu va fi singurul rezultat pozitiv de la turneul final.

ADVERTISEMENT
3,00 este cota oferită de BETANO pentru „goluri prima repriză: sub 0,5” la meciul Belgia - România