Fotbal international

Surprize mari în lista nominalizaților pentru echipa anului în fotbalul mondial! Un super campion mondial nici măcar nu a fost propus

10.09.2018 | 17:01
Surprize mari in lista nominalizatilor pentru echipa anului in fotbalul mondial Un super campion mondial nici macar nu a fost propus

Nici nu s-a anunțat bine lista și fanii au rămas într-o mare de întrebări. Sunt surprize mari în dreptul nominalizaților pentru echipa anului în fotbalul mondial și lucrul acesta se vede și din faptul că un super campion mondial nici măcar nu a fost propus! Astfel, după ce a dat lovitura în această vară alături de selecționata Franței, Hugo Lloris nu se numără printre cei cinci portari nominalizaţi pentru 11-le ideal al celor mai buni fotbalişti din 2018.

Surprize mari în lista nominalizaților pentru echipa anului în fotbalul mondial! Lloris în plonjon
Nici nu s-a anunțat bine lista și fanii au rămas într-o mare de întrebări. Sunt surprize mari în dreptul nominalizaților pentru echipa anului în fotbalul mondial și lucrul acesta se vede și din faptul că un super campion mondial nici măcar nu a fost propus!

De remarcat că toți jucătorii au fost aleşi în urma voturilor exprimate de aproximativ 25 de mii de fotbalişti, întreaga acţiune fiind derulată prin intermediul FIFPro. Printre cei 55 de nominalizaţi se numără cinci portari, 20 de fundaşi, 15 mijlocaşi şi 15 atacanţi.

Surprize mari în lista nominalizaților pentru echipa anului în fotbalul mondial!

Deținătoarea trofeului UEFA Champions League, Real Madrid are nu mai puțin de 12 jucători pe listă, în timp ce zece fotbalişti sunt de la Barcelona. De altfel La Liga este cel mai bine reprezentat campionat, cu 23 de fotbalişti. Echipa anului va fi anunţată pe 24 septembrie. ponturi fotbal

Nominalizaţi 11-le perfect în viziunea FIFPro

Portari: Gianluigi Buffon, Thibaut Courtois, David De Gea, Keylor Navas, Marc-Andre ter Stegen.

Fundaşi: Jordi Alba, Dani Alves, Daniel Carvajal, Giorgio Chiellini, Virgil van Dijk, Diego Godin, Mats Hummels, Joshua Kimmich, Dejan Lovren, Marcelo, Yerry Mina, Benjamin Pavard, Gerard Pique, Sergio Ramos, Thiago Silva, Kieran Trippier, Samuel Umtiti, Raphaël Varane, Sime Vrsaljko, Kyle Walker.

Mijlocaşi: Sergio Busquets, Casemiro, Philippe Coutinho, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Andrés Iniesta, Isco, N’Golo Kanté, Toni Kroos, Nemanja Matic, Luka Modric, Paul Pogba, Ivan Rakitic, David Silva, Arturo Vidal.

Atacanţi: Karim Benzema, Edinson Cavani, Paulo Dybala, Antoine Griezmann, Harry Kane, Robert Lewandowski, Romelu Lukaku, Mario Mandzukic, Sadio Mane, Kylian Mbappé, Lionel Messi, Neymar Junior, Cristiano Ronaldo, Mohammed Salah, Luis Suarez.

Uimire după ce s-a publicat lista fotbaliştilor care pot prinde 11-le ideal pentru 2018!

Pe lângă faptul că a fost uitat atunci când a venit vorba de nominalizările pentru echipa anului, Hugo Lloris a dat şi de alte belele. A fost prins beat la volan și și-a petrecut o noapte în arestul poliției din Londra. Portarul lui Tottenham conducea în stare de ebrietate la ora locală 2.30, moment în care a fost oprit de o patrulă pentru un control de rutină. Polițiștii i-au luat amprentele și probe ADN înainte de a-l băga în arest timp de 7 ore. Francezul va trebui să se înfățișeze înaintea judecătorilor britanici, pe care va trebui să îi convingă că nu merită să fie trimis în spatele gratiilor.

Surprize mari în lista nominalizaților pentru echipa anului în fotbalul mondial! Lloris în plonjon
Nici nu s-a anunțat bine lista și fanii au rămas într-o mare de întrebări. Sunt surprize mari în dreptul nominalizaților pentru echipa anului în fotbalul mondial și lucrul acesta se vede și din faptul că un super campion mondial nici măcar nu a fost propus!

Campionul mondial și-a construit o imagine de fotbalist liniștit, iar fanii cu siguranță au fost bulversați când au aflat isprava acestuia. Hugo Lloris este acuzat de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului, după ce a fost depistat în urma controlului cu etilotestul de un echipaj de poliție în Glouchester, o zonă centrală a Londrei. Fotbalistul a fost oprit la ora 2.30, iar după ce și-au dat seama că jucătorul a consumat alcool, polițiștii l-au condus la secție, unde Lloris a stat timp de 7 ore.

104 partide are Hugo Lloris în echipamentul Franţei

 

Tags: