Life

Surprize mari la Asia Express 2022. Ce concurenţi ar putea participa la sezonul 5 al show-ului

Se anunță surprize mari la Asia Express 2022. Iată ce concurenți ar putea participa la sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, care ar putea fi prezentat de Gina Pistol, de data aceasta.
27.04.2022 | 09:37
Surprize mari la Asia Express 2022 Ce concurenti ar putea participa la sezonul 5 al showului
Surprize mari la Asia Express 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emisiunea Asia Express 2022 vine cu surprize mari pentru telespectatori. Printre concurenții care ar putea participa la sezonul 5 al reality show-ului de la Antena 1 se numără Andreea Bălan și Andreea Antonescu, dar și Cătălin Bordea și Micutzu.

Surprize mari la Asia Express 2022

În sezonul 5 Asia Express, locațiile ar fi altele, și anume în America de Sud. De data aceasta, probele concurenților s-ar putea desfășura în Mexic și Columbia, mai exact în capitala Bogota. Se pare că producătorii au decis să facă această schimbare majoră de peisaj după patru sezoane filmate în țări din Asia.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi surprize și în privința concurenților care participă la noul sezon. Andreea Bălan și Andreea Antonescu ar fi fost ofertate de Antena 1 pentru a lua parte la acest proiect.

Componentele trupei Andre s-ar fi declarat încântate să facă echipă la sezonul 5, potrivit click.ro. Andreea Bălan este de ani buni vedetă la Antena 1. Jurată la Te cunosc de undeva, artista a avut două reprezentații și la Dancing on ice – Vis în doi.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Andreea Antonescu a participat la câteva reality show-uri de la Pro TV, printre care Ferma vedetelor. A participat și la Survivor România în 2021, atunci când se difuza la Kanal D.

De asemenea, comedianții Cătălin Bordea și Micutzu ar putea face echipă la Asia Express 2022, conform sursei citate anterior. Actorul de stand-up comedy ar fi fost ofertat și în trecut de Antena 1 pentru a participa la competiție.

ADVERTISEMENT

Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu, are deja un proiect la Antena 1, și anume România are Roast, care va debuta în curând pe micile ecrane. Și Cătălin Bordea va fi implicat în acest proiect.

Sore şi Jean Gavril s-ar număra și ei printre concurenții sezonului următor Asia Express. Foștii concurenți de la Dancing on ice – Vis în doi ar fi încântați de proiect. De altfel, Jean Gavril a câștigat sezonul 1 al concursului de dans pe gheață, la care a participat alături de Ana Maria Ion.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă aceste vedete se vor număra printre concurenții noului sezon, despre care se spune că ar fi prezentat de Gina Pistol. Iubita lui Smiley revine la cârma emisiunii Chefi la Cuțite. Încă nu a confirmat dacă se va întoarce sau nu la Asia Express.

ADVERTISEMENT