Life

Surprize mari la Chef la Cuțite. Antena 1 a dat lovitura. Ce vedete apar în noul sezon

31.08.2020 | 16:04
Surprize mari la Chef la Cutite Antena 1 a dat lovitura Ce vedete apar in noul sezon
ADVERTISEMENT

Emisiunea culinară „Chef la Cuțite” revine pe micile ecrane cu un nou sezon, acesta fiind dedicat în totalitate vedetelor. Juriul format din Cătălin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu va avea un cuvânt greu de spus, apreciind enorm preparatele spectaculoase.

Banda nu iartă pe nimeni, așa că farfuriile vedetelor înscrise în show-ul de la Antena 1 trebuie neapărat să impresioneze și să aibă sare și piper, cum s-ar spune. În clipa de față s-au anunțat deja primele persoane publice care se vor lupta pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Așadar, începând cu data de 7 septembrie telespectatorii pot vedea la bancul de lucru nume importante din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără celebra antrenoare a vedetelor, nimeni alta decât Carmen Sorban, renumită în mediul online ca și Carmen Fit.

Surprize uriașe la Chefi la cuțite. Cine sunt vedetele înscrise în competiție

O altă vedetă care își va testa talentele culinare în emisiunea prezentată de Gina Pistol este Ruxi Opulenta, una dintre prietenele asistentei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Tânăra este cunoscută pe rețelele de socializare datorită parodiilor savuroase în privința un stil de viață plin de fast.

Ruxi Opulenta, concurentă la Chefi la cuțite
Ruxi Opulenta, concurentă la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com

Totodată, actrița Anca Dinicu, renumită pentru rolul Ginei Felea interpretat în serialul „Băieți de oraș”, și câștigătoarea ultimului sezon X-Factor, Bella Santiago se vor afla printre vedetele care se vor duela în rețete și preparate care mai de care mai gustoase.

ADVERTISEMENT

Lista nu se oprește aici pentru că în emisiunea culinară de la Antena 1 sunt înscriși și câțiva bărbați. Printre masculii care au răspuns provocării se numără unul dintre cei mai cunoscuți hair-stiliști din showbiz-ul autohton, și anume George Soare.

De asemenea, actorul Sali Levent, cunoscut pentru serialul „Pariu cu viața” difuzat în urmă cu câțiva ani sau sportivul Cătălin Cazacu, după cum informează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Sali Levent, cântăreț și actor
Sali Levent, actorul renumit pentru rolul din „Pariu cu viața”. Sursa foto: Instagram.com

Concret, este vorba de o premieră pe care nu ai voie să o pierzi dacă ești fan al emisiunii de la Antena 1 care se va difuza de luni până miercuri, începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT