Fotbal intern

Echipele de START: Rusescu şi Sănmărtean, TITULARI!

UPDATE 17:48 Echipa Ungariei: Kiraly – J.Varga, Juhasz, Korcsmar, Kadar – A. Elek, Stieber – Lovrencsics, Gera, Dzsudzsak – Szalai...
11.10.2014 | 17:29
Echipele de START Rusescu si Sanmartean TITULARI
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:48 Echipa Ungariei: Kiraly – J.Varga, Juhasz, Korcsmar, Kadar – A. Elek, Stieber – Lovrencsics, Gera, Dzsudzsak – Szalai

Rezerve: Denes, Krisztian, Korhut, Fiola, Tozser, Megyeri, Kalmar, Gyurcso, R.Varga, Nikolic, Priskin, Kovacs,

ROM NIA – UNGARIA. Asta e echipa. Piţurcă trimite o echipă în care Rusescu şi Sănmărtean sînt titulari. Şi Maxim este în primul “11” cu Ungaria, anunţă DigiSport.

Tătăruşanu – Chiricheş, Goian, Grigore, Raţ (c) – Pintilii, Hoban – Maxim, Chipciu, Sănmărtean – Rusescu.

Rezerve: Pantilimon, Lung jr., Moţi, Luchin, Tănase, Torje, Keşeru, Latovlevici, Gardoş, Prepeliţă, Stancu, Enache

ADVERTISEMENT

pozaaaa

……………………….

Partida de sîmbătă seară, contra Ungariei, este vitală atît prin prisma importanţei în privinţa calificării la EURO 2016, cît şi prin tradiţia întîlnirilor dintre români şi maghiari, aspect care îl face pe Victor Piţurcă să analizeze cu atenţie primul “11” pe care selecţionerul o să îl trimită pe Naţional Arena. Dilemele majore ale staff-ului de la prima reprezentativă le reprezintă postul de fundaş drepta şi cel de mijlocaş stînga, acolo unde accidentarea lui Gabriel Tamaş, dar şi lipsa jocurilor pentru Tănase şi Maxim, îi dau bătăi de cap lui Piţurcă.

Avertismentele, cel puţin verbale ale selecţionerului Pal Dardai, care a anunţat că o să folosească o partitură ofensivă pentru întîlnirea cu România, l-au convins pe Victor Piţurcă să abordeze meciul de sîmbătă seară cu doi închizători. Cei care vor fi titularizaţi în spatele liniei ofensive sînt, conform surselor din interiorul echipei naţionale, Mihai Pintilii şi Ovidiu Hoban, jucătorul lui Be’er Sheva avînd evoluţii apreciate sub tricolor. “Piţurcă s-a decis la ultimul antrenament pe cine să folosească la mijloc, între Hoban şi Prepeliţă. Pînă la urmă, deşi Prepeliţă era văzut ca fiind principalul favorit la titularizare, Hoban a terminat şedinţa tehnică în echipa titularilor”, au comentat apropiaţii lui Piţurcă.

ADVERTISEMENT

2:FOTBAL:ROMANIA-ARGENTINA,AMICAL (5.03.2014)

Chiricheş pe dreapta, cuplu Grigore-Gardoş în centru

Cele mai mari dileme le oferă, fără dubii, postul de fundaş dreapta. Teoretic, absenţele lui Măţel şi Tamaş îl transformă pe Luchin, jucătorul Stelei, ca titular cert, însă Piţurcă este tentat să forţeze cu Vlad Chiricheş pe dreapta, ca în centrul defensivei să îi facă loc lui Florin Gardoş, jucătorul lui Southampton. “Luchin nu este un fotbalist care să facă parte din grupul care s-a omogenizat, însă are un avantaj clar în faţa oricărui alt fundaş din lot, fotbalistul campioanei ştie jocul pe dreapta. Cu toate astea, Chiricheş oferă mai multă siguranţă în viziunea lui Piţurcă, asta chiar dacă fundaşul lui Tottenham are evoluţii în Premier League sub nivelul cu care ne-a obişnuit în Liga Europa şi în sezonul trecut al campionatului britanic”, au punctat sursele din cadrul echipei naţionalei. Dacă mutările de la ultimul antrenament vor rămîne în picioare, cuplul de fundaşi centrali va fi format din Dragoş Grigore şi Florin Gardoş, acesta din urmă reuşind, după o perioadă scurtă de acomodare la Southampton, să se impună în echipa englezilor.

Ofensiva, 100% stelistă

Partitura ofensivă, în absenţa lui Ciprian Marica, va fi formată din patru jucători care au cunoscut gloria la Steaua! În timp ce Bogdan Stancu va fi desemnat de Victor Piţurcă să aducă golurile în poarta maghiarilor, linia ofensivă a României va fi formată din Chipciu, Sănmărtean şi Tănase! Decarul campioanei din Liga 1, unul dintre preferaţii lui Victor Piţurcă, a cîştigat duelul cu Alexandru Maxim pentru formaţia de start, asta chiar dacă, din cauza accidentării de la Sofia, cu Ludogoreţ, nu a mai evoluat un meci întreg pentru formaţia din Ghencea. “Piţurcă a considerat că Tănase a fost scos din joc la echipa de club din cauza unei accidentări, în timp ce Maxim nu mai prinde locul din cauza atitudinii sale. Plus că, în timp ce Tănase este jucătorul său preferat, fiind cel care l-a promovat, Piţurcă nu îl are la suflet pe Maxim, cu care a avut mai multe contre de-a lungul timpului”, au încheiat sursele din anturajul lui Piţurcă.

ADVERTISEMENT

Echipa probabilă a României:

Tătăruşanu – Chiricheş, Dr. Grigore, Gardoş, Raţ – Pintilii, Hoban – Chipciu, Sănmărtean, Tănase – B. Stancu

8 jucători care sînt sub contract sau au trecut pe la Steaua ar putea juca în primul “11” cu Ungaria

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!