Life

Ce surprize aduce prima ediție Românii au talent, sezonul 12: “Ne-am ridicat în picioare și noi, și toți cei din public”

Ce surprize aduce prima ediție a show-ului Românii au talent, sezonul 12. Emisiunea revine la Pro TV în această seară, începând cu ora 20:30, cu o nouă formulă la masa juriului.
04.02.2022 | 16:05
Ce surprize aduce prima editie Romanii au talent sezonul 12 Neam ridicat in picioare si noi si toti cei din public
Ce surprize aduce prima ediție Românii au talent, sezonul 12. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

În această seară, la Pro TV, începe sezonul 12 Românii au talent, de la 20:30, cu noi concurenți și o nouă formulă la masa juriului, dar și cu noi surprize.

Concurenții au venit pregătiți și dornici să facă spectacol în noul sezon al show-ului de talente. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș îi vor încuraja pe cei care urmează să intre pe scenă, ca de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Cei patru jurați sunt pregătiți să ofere “DA-urile” concurenților care le merită. Andra și Andi Moisescu au rămas la masa juriului, iar Dragoș Bucur și Mihai Bobonete li s-au alăturat, începând cu acest sezon.

Prima ediție Românii au talent, sezonul 12, vine cu surprize pentru jurați și telespectatori

Jurații și publicul au fost surprinși de povestea unui tânăr care a făcut parte din Armata Israeliană și care are o poveste incredibilă de viață. Acesta urcă pe scena de la Românii au talent cu un număr inedit.

ADVERTISEMENT

Este pasionat de tatuaje și a realizat de tânăr că “magia e drumul” pe care trebuie să-l urmeze în continuare, conform Pro TV. Concurentul va prezenta un număr creat de la zero în prima ediție din noul sezon al emisiunii.

Un alt concurent le face juraților o mărturisire sinceră. Acesta spune că a venit pentru a obține trei de “DA”, dar și pentru a-și găsi jumătatea.

ADVERTISEMENT

“Sunt un băiat singur. Vreau să-i ofer multă dragoste și iubire.”, le spune acesta juraților. Concurentul precizează și care sunt calitățile pe care le caută la o femeie. Rămâne de văzut dacă măcar una dintre dorințe i se va îndeplini.

”Ne-am ridicat în picioare și noi, și toți cei din public”, va spune Dragoș Bucur în ediția difuzată în această seară.

ADVERTISEMENT

Ce spun jurații de la noul sezon

Jurații sunt încântați de noul sezon al show-ului de la Pro TV. Andra Măruță a declarat, în cadrul unui interviu, că cei patru jurați au avut parte de multă distracție.

“Pe lângă concurenți, sezonul nou aduce o atmosferă extraordinară la masa juraților. Am descoperit niște oameni extraordinari, niște prieteni… pentru că îi știam, am colaborat cu ei la diferite proiecte, dar acum e altceva.

O să vedeți ce discuții și cât am râs și cât de bine ne-am simțit.”, a declarat Andra pentru Pro TV.

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au alăturat show-ului începând din sezonul 12 și s-au bucurat foarte tare să facă parte din echipă.

“E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo.”, a spus Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie.

“Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare.”, a declarat Mihai Bobonete despre noul sezon.

ADVERTISEMENT