Carousel hot news

CS U Craiova – Bistriţa, în prime-time la TVR1!

Noua echipă a Băniei va avea o expunere demnă de invidiat! CS U Craiova a bătut palma cu Televiziunea Română şi nu în orice condiţii! Astfel, conform surselor FANATIK, postul naţional va...
03.09.2013 | 18:07
CS U Craiova - Bistriţa, în prime-time la TVR1!
Oltenii vor putea fi văzuţi în toate colţurile ţării!
ADVERTISEMENT

Noua echipă a Băniei va avea o expunere demnă de invidiat! CS U Craiova a bătut palma cu Televiziunea Română şi nu în orice condiţii! Astfel, conform surselor FANATIK, postul naţional va transmite, în direct, pe TVR1, TVR3 şi TVR Internaţional, pentru românii din diasporă, meciurile de pe Ion Oblemenco ale echipei antrenate de Erik Lincar în sezonul 2013/2014!

Mai mult decît atît, debutul în Liga 2 al noii echipe a Băniei, împotriva Gloriei Bistriţa, va fi transmis la o oră de prime-time, 20:45, pe TVR1, oră la care, în trecut, se derula emisiunea cu o audienţă record, “Surprize, surprize!”

ADVERTISEMENT

De asemenea, jocurile se vor putea vedea live şi pe internet, pe site-ul tvrplus.ro

În contrapartidă, Adrian Mititelu negociază de zor vinderea drepturilor TV pentru jocurile de pe teren propriu, însă, pînă la această oră, nu a bătut palma cu nicio televiziune. Cel mai probabil, contractul de transmisie al jocurilor FC U Craiova se va încheia săptămîna viitoare, după debutul Ligii 2 în care juveţii joacă la Satu Mare, dar înainte de marele derby de la Severin contra CS U Craiova!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri