Life

Surprize, surprize! Violeta, fiica Andreei Marin, despre fratele ei, Radu Ștefan Bănică: „Îl târăsc după mine”

Violeta, fiica Andreei Marin, și fratele ei, Radu Ștefan Bănică, au o relație de prietenie extrem de puternică. Ce au dezvăluit cei doi?
13.05.2023 | 15:17
Surprize surprize Violeta fiica Andreei Marin despre fratele ei Radu Stefan Banica Il tarasc dupa mine
Fiica Andreei Marin se înțelege de minune cu băiatul lui Ștefan Bănică Junior. Foto: Instagram/ Kanal D/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Violeta, fiica Andreei Marin, și Radu Ștefan Bănică, fratele ei vitreg, se înțeleg atât de bine încât apar tot mai des împreună, ca niște prieteni adevărați!

Fiica Andreei Marin, despre relația cu fratele ei, Radu Ștefan Bănică: „E prietenul meu cel mai bun”

De altfel, sunt foarte buni prieteni și se încurajează în cele mai importante decizii pe care le au de luat. Radu Ștefan și-a asumat rolul de frate mai mare, chiar dacă Violeta e sora lui vitregă. Având în vedere că e cu șase ani mai mare decât ea, Radu o ”supraveghează” și face tot posibilul să o învețe de bine.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost prezenți împreună, de curând, la un eveniment important din Capitală. Fiica Andreei Marin a strălucit într-o rochie roșie, la brațul lui Radu Ștefan, îmbrăcat și el la patru ace.

Într-un reportaj difuzat de Teo Show, cei doi frați au vorbit despre prietenia minunată care îi leagă, dincolo de faptul că au un tată în comun, pe cântărețul Ștefan Bănică Junior.

ADVERTISEMENT

Violeta Marin a spus că ține foarte mult la fratele ei și că nu prea se supără unul pe altul. Radu a completat-o zicând că îi oferă des sfaturi despre viață, având în vedere că este mai mică decât el.

„El este prietenul meu cel mai bun, relativ, uneori… Glumesc (n.r.: râde) și ne înțelegem foarte bine, sincer”, a declarat fiica Andreei Marin la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Violeta vrea să-l ia pe Radu cu ea, în America: „Refuz să plec fără fratele meu așa departe”

Întrebat de reporterul Kanal D dacă îi va duce lipsa Violetei, dat fiind că aceasta vrea să facă facultatea în Statele Unite, Radu Ștefan a spus că este evident acest lucru. Fiica Andreei Marin a intervenit imediat și a mărturisit că îl va lua cu ea în America pentru a nu sta dezlipiți.

„Eu nu o să plec dacă nu îl târăsc după mine. Da, eu refuz să plec fără fratele meu așa departe”, a completat Violeta Marin. 

ADVERTISEMENT

„O să fie o schimbare uriașă. Sunt conștientă că e mult de muncă, mult de călătorit. Dar merită”, a adăugat fiica Andreei Marin.

ADVERTISEMENT