Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Surprize uriașe în lotul pe care Edi Iordănescu îl va convoca pentru Euro 2024: „Rămâne acasă!”. Ce atacanți merg la turneul final

Surprize uriaşe în lotul lui Edi Iordănescu pentru Euro 2024. FANATIK a aflat că Florin Tănase va rămâne acasă şi în locul lui va fi luat Daniel Bîrligea.
24.05.2024 | 11:54
Surprize uriase in lotul pe care Edi Iordanescu il va convoca pentru Euro 2024 Ramane acasa Ce atacanti merg la turneul final
Surprize uriașe în lotul pe care Edi Iordănescu îl va convoca pentru Euro 2024: „Rămâne acasă!”. Ce atacanți merg la turneul final. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lotul României pentru Euro 2024 începe să prindă contur. FANATIK a scris despre faptul că Adrian Şut va prinde lista pentru turneul final, alături de alţi trei coechipieri de la FCSB: Olaru, Coman şi Târnovanu.

Surprize uriașe în lotul pe care Edi Iordănescu îl va convoca pentru Euro 2024: „Rămâne acasă!”

La capitolul atacanţi, avem o surpriză. Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Florin Tănase va rămâne acasă, iar în locul său va fi convocat Daniel Bîrligea de la CFR Cluj. Despre acest subiect a scris şi Prosport:

ADVERTISEMENT

“În ceea ce priveşte vârful de atac, Edi Iordănescu avea pe listă cinci atacanţi. Aceia sunt: Puşcaş, Alibec, Florin Tănase, Bîrligea şi Louis Munteanu. Din aceşti cinci va alege trei. 

S-a decis acest lucru. Surpriza mare este că Florin Tănase va rămâne acasă, nu va merge la Euro. Până la urmă, el plăteşte pentru ultimele meciuri la Al-Okhdood. Joacă la retrogradare în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

“Atacanţii care vor merge la Euro sunt George Puşcaş, Denis Alibec şi Daniel Bîrligea”

Nici măcar în meciul cu Al Wahda, scor 1-1, Florin Tănase n-a jucat. Al Okhdood este ca şi retrogradată. Informaţia care ne interesează este că Tănase nu va merge la Euro. 

Din informaţiile noastre, atacanţii care vor merge la Euro sunt George Puşcaş, Denis Alibec şi Daniel Bîrligea. Atacantul CFR-ului a fost ales în dauna lui Louis Munteanu, astfel că vom ataca Euro cu două vârfuri care au fost meci de meci în preliminarii, Puşcaş şi Alibec.

ADVERTISEMENT

Mitriţă este acasă demult, de trei luni. Ca să prindă lotul de Euro, era pe foaia selecţionerului ca atacant stânga şi se bătea cu Drăguş şi Mihăilă. Doar o accidentare a unuia dintre ei putea să schimbe asta.

“Al doilea convocat al CFR-ului este Vasile Mogoş”

În acest moment, în partea dreaptă sunt Dennis Man şi Ianis Hagi. Acestea sunt informaţiile: Daniel Bîrligea este în lot şi Florin Tănase rămâne acasă. Al doilea convocat al CFR-ului este Vasile Mogoş.

ADVERTISEMENT

Există şi şansa chemării lui Sava ca al patrulea portar pentru pregătirea de la Mogoşoaia. Lotul este cel de 21 de stranieri. Dintre ei vor rămâne 19 sau 20. Tănase a căzut şi e posibil să iasă sau nu Artean.

Vor fi chemaţi 7-8 jucători din SuperLiga, adunaţi la cei 20 sau 21 sunt, în total, 28. Dintre ei, 26 vor merge la Euro”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Surprize uriașe în lotul pe care Edi Iordănescu îl va convoca pentru Euro 2024: „Rămâne acasă!”. Ce atacanți merg la turneul final

ADVERTISEMENT