Life

Surprizele din Gala Mireasa sezonul 5. Cine sunt Băiatul, Fata și Mama Săptămânii

Clasamentul din Gala Mireasa de sâmbătă, 26 martie, a suferit schimbări majore după votul publicului. Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii, a anunțat cine sunt preferații telespectatorilor.
26.03.2022 | 17:18
Surprizele din Gala Mireasa sezonul 5 Cine sunt Baiatul Fata si Mama Saptamanii
Surprizele din Gala Mireasa sezonul 5. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au votat în număr mare în această săptămână, iar clasamentul a suferit schimbări majore.

Surprizele din Gala Mireasa sezonul 5. Cine sunt Băiatul, Fata și Mama Săptămânii

Publicul a votat în număr mare în ultimele zile, iar Simona Gherghe a anunțat favoriții săptămânii în Gala Mireasa din 26 martie. Astfel, Mama Săptămânii a fost aleasă Eleonora.

ADVERTISEMENT

“Începem cu mama săptămânii. Alegerea voastră este doamna Eleonora.”, a anunțat Simona Gherghe în direct la Antena 1.

În clasamentul băieților conduce Sese, urmat de Valentin și Perneș. La fete, pe primul loc s-a situat Giovana. Locul doi a fost ocupat de Alina, urmată de Nora.

ADVERTISEMENT

Ultimele zile au fost unele dificile pentru Giovana și Sese. O femeia a susținut că tânăra ar fi avut relații cu doi bărbați într-un interval de 12 ore. Concurenta de la Mireasa a recunoscut că îl cunoaște doar pe unul dintre cei doi tineri. Sese nu a lăsat-o la greu și a susținut-o, chiar și în momentul în care unul dintre bărbați a intervenit telefonic.

Și pentru Valentin și Alina au fost câteva zile intense. S-au certat și s-au tachinat mai mereu. Nici pentru Perneș nu a fost o perioadă prea bună.

ADVERTISEMENT

Susține că încă ține la Sabrina și suferă pentru că a văzut-o cum s-a apropiat de Andrei. De partea cealaltă, aceasta spune că nu are sentimente pentru Andrei și s-au apropiat doar pentru că amândoi sunt singuri.

Nora, Leo și doamna Dana au lipsit din platoul emisiunii. De trei zile, concurentul s-a simțit foarte rău. A făcut febră, iar în acest moment se află în carantină.

ADVERTISEMENT

“Leo și doamna Dana au părăsit casa Mireasa de două ore, dintr-un motiv obiectiv. Leo se simte foarte rău de ieri, azi noapte a avut temperatură. Nu știm ce are. A venit o ambulanță, l-a dus în acest moment în carantină ca să vedem dacă e viroză, gripă sau COVID.

Pentru siguranța tuturor a făcut și un test PCR. Știți că la PCR durează pentru că are o acuratețe mai mare. Va sta în carantină cu mama lui”, a anunțat Simona Gherghe la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: