Surprizele lui Cosmin Contra. Cine sunt cei trei jucători după care merge în Italia

Iuliana Spirache   
în Echipa nationala
03/05/2018, 11:16
Surprizele lui Cosmin Contra. Cine sunt cei trei jucători după care merge în Italia
Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României.

Surprizele lui Cosmin Contra! Selecţionerul echipei naţionale a României va merge în Italia pentru a-i vedea la treabă pe Puşcaş (Novara), Stoian (Crotone) şi Boldor (Verona). Cei trei jucători au şanse mari să fie selecţionaţi de “Guriţă” pentru cele două meciuri de pregătire pe care le are în program.

“La finalul săptămânii, mă voi duce în Italia. Vreau să-l văd pe Boldor, sper să joace. Mă duc să-l văd şi pe Puşcaş. mă duc să-l văd pe Stoian. Fiind toate aceste zone apropiate, nu trebuie să mă deplasez foarte mult pentru a-i vedea pe toţi.  Voi încerca să am şi câteva discuţii cu ei, să-i cunosc mai bine. Au mai fost oameni din staff-ul meu să-i cunosc mai bine. Au mai fost oameni din staff-ul meu să-i vadă pe aceşti jucători şi i-am luat în vedere. Dacă se vor afla într-o formă bună, vor putea face pasul la echipa naţională”, a spus Cosmin Contra, conformTelekom Sport.

Ce au făcut surprizele lui Cosmin Contra în Italia

George Puşcaş are 9 goluri marcate în 16 meciuri pentru Novara, iar Adrian Stoian este om de bază la Crotone. De partea cealaltă, Deian Boldor are un singur meci jucat pentru Verona în actualul sezon competiţional din Italia.

Închide ×