Sport

Surprizele lui Dusan Uhrin pentru Dinamo – U Cluj! Jonathan Rodriguez și Mirko Ivanovski au prins lotul. Exclusiv

Dusan Uhrin şi-a pregătit surprizele pentru Dinamo - U Cluj, manşa retur a barajului de rămânere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1. În tur, "câinii" au fost învinşi, scor 0-2.
28.05.2022 | 21:37
Surprizele lui Dusan Uhrin pentru Dinamo  U Cluj Jonathan Rodriguez si Mirko Ivanovski au prins lotul Exclusiv
Dusan Uhrin şi-a pregătit surprizele pentru Dinamo - U Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat surprizele lui Dusan Uhrin pentru Dinamo – U Cluj, ultima şansă a “câinilor” să rămână în Casa Pariurilor Liga 1. “Alb-roşiii” au pierdut manşa tur, scor 0-2, şi au nevoie de un meci perfect pentru a evita o ruşine istorică, retrogradarea în Liga 2.

Ce surprize a pregătit Dusan Uhrin pentru Dinamo – U Cluj

Din informaţiile FANATIK, Jonathan Rodriguez și Mirko Ivanovski au prins lotul pentru Dinamo – U Cluj, returul barajului de rămânere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1. Mijlocaşul împrumutat de la CFR Cluj a făcut infiltraţii în ultimele trei zile şi se regăseşte pe lista jucătorilor pentru meciul care se va juca duminică, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în lotul pentru returul cu U Cluj se regăseşte şi Mirko Ivanovski, după ce atacantul de 32 de ani nu a făcut deplasarea pentru meciul jucat în manşa tur. Acesta se accidentase în meciul cu UTA Arad din ultima etapă a play-out-ului, când a fost scos la pauză.

Jonathan Rodriguez a ratat meciul de la Cluj după ce a fost accidentat de Gabriel Torje la unul dintre ultimele antrenamente înaintea manşei tur, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip a fost reprimit în lot de Dusan Uhrin

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Dusan Uhrin luase o măsură incredibilă cu câteva zile înainte de manşa retur dintre Dinamo şi U Cluj, după ce îl lăsase în afara lotului pe Steliano Filip.

Din informaţiile FANATIK, Steliano Filip a fost reprimit în lotul pentru returul lui U Cluj după o discuţie în vestiar, însă fundaşul de 28 de ani nu va fi titular. Acesta va fi rezerva lui Andrei Radu în meciul de duminică seară.

ADVERTISEMENT

Rezervă în meciul tur, Răzvan Patriche nu a mai prins lotul pentru partida retur cu U Cluj. La partida din prima manşă, fundaşul de 36 de ani a început pe banca de rezerve, însă a intrat în minutul 41 după accidentarea suferită de Baptiste Aloe.

Dusan Uhrin are trei portari pentru returul cu U Cluj

Dinamo a avut mari probleme cu portarii în sezonul actual, cu meciuri pierdute din cauza gafelor comise de Mihai Eşanu, Cristiano Figueiredo, Plamen Iliev şi Thomas Chesneau. Chiar la meciul tur cu U Cluj, Eşanu a făcut o greşeală colosală la primul gol al ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, FANATIK a aflat că Dusan Uhrin a oprit trei portari în lotul pentru returul cu U Cluj. “Câinii” se vor baza pe Mihai Eşanu, Cristiano Figueiredo şi Ştefan Fara.

ADVERTISEMENT