Fotbal intern

Surprizele lui Toni Petrea pentru cantonamentul din Antalya. Cine a prins lotul FCSB-ului

03.01.2021 | 14:04
Surprizele lui Toni Petrea pentru cantonamentul din Antalya Cine a prins lotul FCSBului
ADVERTISEMENT

FCSB are un parcurs excelent în această ediţie 2020-2021 Ligii 1. Echipa pregătită de Toni Petrea se află pe primul loc, după consumarea a 15 etape din sezonul regulat, cu 34 de puncte, două mai mult decât Craiova şi trei peste campioana ultimelor trei ediţii, CFR Cluj.

Şi, foarte interesant lucru, golaverajul bucureştenilor, 37-15, este identic golaverajului cumulat de cele două urmăritoare, FCSB având un apetit ofensiv net superior, dar fiind depăşită clar la capitolul defensiv, acolo unde Universitatea Craiova şi CFR Cluj au încasat împreună cât a primit echipa lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB ştiu însă că până la atingerea obiectivului de a deveni campioni drumul e lung şi lupta cu cele două contracandidate va fi dură şi probabil dusă până spre final. Motiv pentru care fiecare jucător din lot este conectat la maxim şi pregătit să dea totul pe teren. Până acolo, însă, este important să se înceapă noul an în condiţii fizice bune, ceea ce se doreşte a se realiza în aceste zile, într-un scurt stagiu de pregătire în Antalya.

Cantonament FCSB la hotel de cinci stele la Belek. Cine sunt surprizele lui Toni Petrea

Lotul stabilit de Toni Petrea a plecat duminică dimineaţă spre Turcia. Cantonamentul are loc la Belek, într-un hotel de cinci stele, cu condiţii excelente de pregătire şi de refacere şi unde bucureştenii au mai fost în 2016 şi s-au simţit excelent.

ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii au plecat duminică dimineață spre Antalya, unde se vor pregăti pentru returul sezonului regular. Delegația FCSB a ajuns la Gloria Sports Arena, unde echipa va efectua, în această seară, primul antrenament din Turcia”, au anunţat oficialii FCSB pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Ca de obicei, în acest stagiu de pregătire Toni Petrea a chemat şi trei dintre cei mai talentaţi jucători de la juniorii FCSB să se pregătească alături de echipa mare, convins că într-un viitor apropiat aceşti fotbalişti ar putea face definitiv pasul cel mare la prima echipă, aşa cum s-a întâmplat în ultimul an cu mai mulţi tineri.

ADVERTISEMENT

Gabriel Fulga e un atacant de numai 16 ani

Cele trei nume propuse de Toni Petrea sunt Gabriel Fulga, Adrian Romeo Niţă şi Aurelian Ciuciulete. Nici unul dintre aceste nume nu spune aproape nimic decât poate apropiaţilor şi celor care cunosc bine inclusiv echipele de juniori ale clubului.

Gabriel Fulga are doar 16 ani, dar măsoară deja 1.85 metri. Este atacant şi loveşte mingea cu piciorul drept. Fulga este unul dintre cei mai talentaţi jucători de la FCSB U17, dar obişnuieşte să joace şi pentru echipa sub 19 ani.

ADVERTISEMENT

Aurelian Ciuciulete, alt jucător sosit pe filiera Craiova

Adrian Romeo Niţă, în vârstă de 17 ani, este cel mai cunoscut dintre cei trei. Este jucător ofensiv de bandă stânga şi în prima parte a sezonului a fost împrumutat în Liga 2, la Turris. A revenit în această iarnă la FCSB şi a fost luat în cantonamentul din Turcia. Romeo Niţă este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa.

Aurelian Ciuciulete are 17 ani şi este mijlocaş. Impresionează, de asemenea, prin înălţime, 1.86 metri. Loveşte mingea cu piciorul drept, s-a format la Dynamik Craiova, de unde a fost transferat de FCSB. E al doilea jucător care vine la FCSB pe filiera Craiovei după Octavian Popescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,87 este cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: