ADVERTISEMENT
News

Surse: 4 parlamentari PSD au fost excluși din partid. Carmen Dan a scăpat pentru moment de excludere

Autor: Flaviu Popa | 01.09.2020 | 20:07
Surse: 4 parlamentari PSD au fost excluși din partid. Carmen Dan a scăpat pentru moment de excludere
Carmen Dan ar fi scăpat, momentan, de excluderea din PSD. Foto: Hepta

Patru parlamentari au fost excluși din PSD, pe motivul că au absentat în 31 august de la votul moțiunii de cenzură.

ADVERTISEMENT

PSD s-a făcut de râs pentru că nu a făcut cvorum pentru a vota moțiunea de cenzură, astfel că se răzbună pe „trădători”.

Liderii PSD au decis excluderea din partid a patru parlamentari PSD, fiind iertată momentan Carmen Dan, cea care ar fi lipsit motivat.

ADVERTISEMENT

Carmen Dan ar fi scăpat de excluderea din partid

Au fost excluși din partid patru parlamentari din cei cinci care au absentat de la ședința Legislativului de luni, în timpul căreia urma să se dezbată și să se voteze moțiunea de cenzură”, au precizat pentru Mediafax unele surse din PSD.

Carmen Dan ar fi scăpat momentan de excludere, însă Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă au fost excluși.

ADVERTISEMENT

Carmen Dan a motivat absența de la ședință prin faptul că se află în autoizolare, din cauza faptului că mama sa ar if infectată cu Covid-19.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD nu a mai fost dezbătută din lipsă de cvorum, fiind considerat un ultim eșec de răsunet al PSD și al liderului Marcel Ciolacu, înainte de alegerile locale.

ADVERTISEMENT

Carmen Dan își motivase gestul de a lipsi printr-o postare pe Facebook, dar și prin intervenții telefonice la televiziunile de știri.

După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.

ADVERTISEMENT

Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.

Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Surse din PSD se plângeau că absenții, care au fost numiți „trădători” într-un comunicat de presă, ar fi fost abordați de PNL și convinși să boicoteze moțiunea în schimbul unor beneficii politice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!