Surse: Crin Antonescu pleacă din România

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/10/2015, 18:19
Surse: Crin Antonescu pleacă din România

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, intenţionează să părăsească nu numai politica, ci şi România. El se va muta în Belgia, la Bruxelles, au declarat pentru BreakingNews24 surse din apropierea liderului liberal.

Acesta îşi va anunţa în perioada următoare şi demisia din Senat, pentru a se despărţi definitiv de legăturile cu activitatea politică.

Colegii lui Crin Antonescu au speculat că prezenţa acestuia la dezbaterea moţiunii de cenzură de marţi a fost ultima din cariera parlamentară a acestuia şi că fostul preşedinte a intenţionat să facă din ea una de „adio”.

Soţia lui Crin Antonescu, Adina Vălean, este europarlamentar şi locuieşte la Bruxelles. Liderul liberalilor îşi petrece deja mult timp în străinătate, împărţindu-şi viaţa între Bruxelles şi Milano, dar frecventează şi Coasta de Azur, împreună cu soţia sa.

Antonescu a anunţat de mai multe ori că se va retrage din politică.

„Nu mă întorc (în viaţa publică – n.red.). (…) Sunt la fel de relaxat, la fel de mulţumit de deciziile pe care le-am luat şi aceste decizii nu se schimbă, în sensul retragerii mele, e un act exclusiv de voinţă proprie, de la vârful politicii. Am un mandat de parlamentar, pe care îl voi duce la capăt, dar nu intenţionez sub niciun pretext să revin în vârful activităţii politice”, declara el în luna februarie, la B1 tv.

Sursă: www.bn24.ro

Închide ×