Life

Survivor 2022. Ce spune Andreea Tonciu despre ”războiul” cu Elena Chiriac: ”Nu pot să mă numesc prietenă cu ea”

Andreea Tonciu a spus care este adevărul din spatele ”săgeților” pe care ea și Elena Chiriac și le-au aruncat deja, înainte de a ajunge în Republica Dominicană, acolo unde vor fi colege.
15.12.2021 | 17:47
Survivor 2022 Ce spune Andreea Tonciu despre razboiul cu Elena Chiriac Nu pot sa ma numesc prietena cu ea
Andreea Tonciu, despre un posibil scandal cu Elena Chiriac. Sursă foto Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici nu a început competiția Survivor România 2022, că deja s-au aruncat primele ”săgeți” între vedetele ce vor face parte din echipa show-ului.

Surprizător sau nu este faptul că cele care s-ar afla deja ”la cuțite” nu sunt rivale în show-ul sportiv, ci vor apărea în fața publicului telespectator ca fiind coechipiere în echipa ”Faimoșilor”.

Printre vedetele care se vor lupta în echipa roșie se află și Elena Chiriac și Andreea Tonciu. După ce fosta asistentă TV a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, supusă fiind la proba ”Sosurilor iuți”, au apărut deja primele speculații în spațiul public.

Andreea Tonciu, despre  ”războiul” cu Elena Chiriac, la Survivor 2022

De unde a început totul? Bruneta a spus la Pro TV, pentru a nu fi nevoită să guste din sosurile iuți, că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei ”Faimoșilor”.

Afirmația nu a rămas fără răspuns, pentru că imediat fosta finalistă de la ”Ferma vedetelor” i-a dat replica celei alături de care va lupta împotriva ”Războinicilor”: ”Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!”.

”Nu pot să mă numesc prietenă cu ea”

Contactată de FANATIK, Andreea Tonciu a mărturisit că nu există nicio problemă între ea și Elena, la mijloc fiind vorba doar despre un joc.

”Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)”, a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Rămâne de văzut cum se va desfășura totul în jungla Dominicană, acolo unde se va filma noul sezon al emisiunii Survivor România 2022, difuzat de această dată pe Pro TV, după ce postul de Pache a preluat formatul, cu tot cu prezentatorul, de la Kanal D.

Cine sunt cei 12 ”Faimoși” de la Survivor România 2022

În anul 2022, în competiția Survivor România vom vedea în jungla din Republica Dominicană 12 vedete din România: artiști, sportivi sau oameni de televiziune.

Conform anunțului făcut deja public, aceștia sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Și Cătălin Bordea era trecut pe lista ”Faimoșilor” doar că, după ce a anunțat plecarea de la Antena 1, comediantul s-a răzgândit. Motivul? Coprezentatorul de la ”Xtra Night Show” urmează să participe în noul sezon ”Asia Express”.