LIVE Actualizat 24-01-2023
21:04

Survivor 2023, ediția din 24 ianuarie. Surpriză: Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu, propuși spre eliminare

Survivor 2023, ediția din 24 ianuarie. Faimoșii au câștigat jocul de imunitate, iar Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neag, sunt propuși spre eliminare.
24.01.2023 | 22:59
Survivor 2023 editia din 24 ianuarie Surpriza Codruta Began Razvan Danciu si Andrei Neagu propusi spre eliminare
Survivor concurenți propuși spre eliminare Foto Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT
24-01-2023
21:04

Codruța, Andrei Neagu și Răzvan Danciu, nominalizați pentru eliminare

Nominalizările au ajuns la Daniel Pavel, care le-a prezentat în fața tuturor. 

”Prima dintre acestea este pentru Andrei Neagu. Al doilea vot este pentru Neagu Andrei. Votul al treilea, pentru Neagu. Următorul vot este pentru Codruța. 

Mai departe, Neagu, patru voturi. (…). Andrei Neagu, este nominalizarea colectivă a tribului Războinicilor în această seară”, a spus prezentatorul Survivor România, care i-a invitat pe Alin Chirilă și pe Alexandra Porkolab să își spună opinia.

”Voi merge pe criteriul sportiv și sper să nu o ia personal. Alegerea mea va fi către Răzvan Danciu”, a spus Alin Chirilă.

La rândul ei, Alexandra Porkolab a continuat.

”A fost pentru prima dată când am încercat să-i analizez mult mai în amănunt pe Faimoși, drept urmare pot spune că ei m-au ajutat să iau decizia de astăzi. 

Am analizat strategia lor de joc și alegerile în competițiile cu noi. Criteriul după care voi face această nominalizare este cel sportiv. Îmi pare rău că trebuie să ajung să fac această nominalizare pentru că o voi face către un om pe care îl respect foarte mult. 

Nominalizarea mea va fi Codruța”, a declarat Alexandra Porkolab. 

24-01-2023
20:58

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare

Dan Ursa a fost primul care a nominalizat un coleg spre eliminare. Este vorba despre Andrei Neagu, alături de care Războinicul recunoaște că a avut o relație foarte bună.

Mai departe, Andrei Neagu a fost nominalizat și de Alexandra Ciomag. Au urmat apoi Robert și Andrei Krișan, care nu și-au arătat votul.

Lucianna și Andrei Neagu au fost următorii, cel din urmă nominalizând-o pe Codruța Began spre eliminare. Andreea Moromete l-a nominalizat pe Andrei Neagu, din punct de vedere sportiv. 

Codruța Began a făcut și ea o nominalizare, votul fiind unul secret, în timp ce Răzvan Danciu l-a nominalizat tot pe Andrei Neagu. 

24-01-2023
20:48

A început consiliul de nominalizare la Survivor România

Urmează momente dificile pentru Războinicii de la Survivor România. A început consiliul de nominalizare, iar pentru Alin Chirilă este extrem de dificil.

Războinicul spune că nu vrea să atragă antipatia colegilor săi, având în vedere că trebuie să-l propună pe unul dintre ei spre eliminare. 

”Părerea mea este că votul colectiv trebuie luat pe criterii sportive. Trebuie să ne uităm la potențialul omului”, a spus Alexandra Porkolab. 

”Voi merge pe criteriul stric sportiv. Consider că toată echipa va fi de acord cu mine. Dacă se va supăra nu am ce să fac. Îmi cer scuze”, a completat Alin Chirilă. 

24-01-2023
20:43

Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au primit colanele de imunitate

O nouă probă pentru imunitate la Survivor România. Faimoșii au înregistrat prima victorie, însă nu știm ce va urma mai departe, pentru Războinici. 

Proba pentru colanele de imunitate se arată a fi una extrem de dificilă. 

Din echipa Războinicilor, Răzvan Danciu a cedat primul. Dan Ursa a fost următorul, iar mai apoi Andrei Neagu. Robert a pierdut și el, iar în final, colanul de imunitate a mers către Alin Chirilă. 

Au urmat apoi fetele, cu aceeași probă. Prima care a cedat a fost Andreea Moromete. Au urmat apoi Lucianna și Codruța Began. Colanul de imunitate a mers către Alexandra Porkolab.  

24-01-2023
20:31

Momente de panică pentru Faimoși

Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023, chiar după ce echipa sa a câștigat lupta pentru imunitate. 

Vedeta a ajuns pe mâna medicilor, iar coechipierii săi au fost de-a dreptul șocați. 

”Vica a acuzat o stare de epuizare. Este în cortul medicului. Vă vom informa că amănunte”, a anunțat Daniel Pavel, în legătură cu starea de sănătate a Faimoasei.

24-01-2023
20:24

Faimoșii au câștigat imunitatea cu un scor de 10-6

Remus și Robert au revenit pe traseu. Fiecare dintre ei au adus câte un punct echipei în turele precedente. De această dată însă, punctul câștigător a mers către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 9-6.

Următoarea rundă a fost una extrem de intensă, având în vedere că a fost și una decisivă. 

Pe traseu au intrat Bianca și Alexandra Porkolab. Norocul le-a surâs Faimoșilor care au reușit să câștige jocul de imunitate cu un scor de 10-6. 

24-01-2023
20:07

8-6 pentru echipa Faimoșilor

Kamara și Alin Chirilă au revenit și ei pe traseu. Alin Chirilă a dus scorul la 7-6 cu al doilea punct al său pentru echipă, învingându-l detașat pe Kamara. 

Ștefania și Lucianna au fost următoarele. De această dată, norocul nu a mai fost de partea Luciannei. Scorul a ajuns la 8-6 pentru Faimoși. 

24-01-2023
20:02

7-5 pentru Faimoși

DOC și Andrei Krișan au urmat pe traseu. DOC a întâmpinat ceva dificultăți în primă fază, însă la final a reușit să introducă rapid toate bilele la proba finală. 

Scorul a ajuns la 7-4 pentru echipa Faimoșilor, DOC aducând astfel cel de-al doilea punct pe traseu de astăzi. 

Mai departe, pe traseu au revenit Vica Blochina și Alexandra Ciomag. Următorul punct a mers către echipa Războinicilor, scorul fiind de 7-5. 

24-01-2023
19:57

6-4 pentru Faimoși

Andrei Neagu și Remus Boroiu au dat to ce au avut mai bun. Scorul a ajuns însă la 6-3 pentru echipa Faimoșilor. 

Mai departe, pe traseu au intrat Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab. Următorul punct a mers la Războinici, Carmen Grebenișan pierzând detașat la proba finală. 

24-01-2023
19:40

5-3 pentru echipa Faimoșilor

Jorge și Răzvan au intrat și ei pe traseu și nu este prima oară când cei doi se întâlnesc. Următorul punct a mers tot către Faimoși, scorul fiind de 5-2. 

Lucianna și Bianca au urmat în cursa pentru totemul de imunitate. Lucianna a reușit să aducă un nou punct Războinicilor după o luptă grea. Scorul este de 5-3. 

24-01-2023
19:31

4-2 pentru echipa Faimoșilor

Ionuț Iftimoaie și Alin Chirilă sunt următorii pe traseu. Norocul le-a surâs de această dată Războinicilor, iar scorul a ajuns la 3-2 pentru Faimoși. 

Vica Blochina și Codruța Began au fost următoarele. După luptă extrem de grea între cele două, care a durat minute în șir, următorul punct a era către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 4-2. 

24-01-2023
19:11

3-1 pentru echipa Faimoșilor

DOC și Dan Ursa au intrat și ei pe traseu în cursa pentru totemul de imunitate. Următorul punct a mers către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 2-1. 

Mai departe, pe traseu au intrat Ștefania Stănilă și Andreea Moromete. Din nou Faimoșii, au mai obținut încă un punct și au dus scorul la 3-1. 

24-01-2023
19:05

1-1 la Survivor România 2023

Primii pe traseu au intrat Robert Moscalu și Kamara. Cei doi concurenți au întâmpinat dificultăți la ultima probă, iar primul punct pentru Jocul de Imunitate a mers către echipa Războinicilor. 

Următorii pe traseu au fost Ada și Alexandra Ciomag. Următorul punct a mers către Faimoși, Ada, descurcându-se cu brio la ultima probă, iar scorul fiind de 1-1. 

24-01-2023
18:59

A început jocul pentru imunitate la Survivor România

Daniel Pavel a anunțat că urmează jocul pentru totemul de imunitate. O singură echipă va avea parte de un consiliu liniștit în ediția de marți, 24 ianuarie, de la Survivor România 2023.

După lungi discuții, fiecare echipă și-a făcut strategia. Robert l-a ales pe Kamara, iar Remus l-a ales pe Andrei Neagu. Lucianna a ales-o pe Bianca de la Faimoși.

De cealaltă parte, Ștefania a ales-o pe Andreea. Jorge l-a ales pe Răzvan, iar Codruța a ales-o pe Vica Blochina. DOC l-a ales pe Dan Ursa.

Alexandra Porkolab a ales-o pe Carmen Grebenișan, iar Ada pe Alexandra Ciomag. 

24-01-2023
18:51

Și în echipa Războinicilor apar tensiuni

Atât la Războinici cât și la Faimoși, apar discuții din ce în ce mai aprinse. În echipa Războinicilor spre exemplu se vorbește depsre poziția de lider. 

”Un lider îi ajută și pe cei care au nevoie de ajutor. Asta am vrut să evit de la început. Să nu se formeze grupulețe”, a spus Andrei Krișan. 

Mai apoi, Alin Chirilă a adăugat că nu va avea niciun lider, atât timp cât aduce cele mai multe puncte pentru tribul său. 

”Eu nu o să am niciun lider atâta timp cât eu aduc cel e mai multe puncte în echipă”, a precizat Războinicul. 

A urmat mai apoi o discuție mai aprinsă între cei doi pe această temă, în care Alin Chirilă l-a acuzat pe Andrei Krișan că și-ar dori în realitate să devină lider.

”Mi se pare că vrei să te impui ca lider. Dacă și ceilalți sunt de acord…”, a mai spus Alin Chirilă. 

24-01-2023
18:46

Vica Blochina, acuzații dure la adresa lui DOC: M-a încurcat la traseu

Vica Blochina lansează acuzații dure la adresa lui DOC. Faimoasa spune că acesta ar fi încurcat-o la traseul din ediția de luni, 23 ianuarie, în mod intenționat.

Mai exact, DOC ar fi făcut-o să se întoarcă pentru a-l ajuta să ridice roata care făcea parte din traseu. De asemenea, ea a simțit și atitudinea artistului față de Kamara. 

”În momentul în care Kamara a venit în competiție, DOC a fost foarte vocal. Este foarte frustrat datorită faptului că este cineva care îi periclitează locul”, a spus ea. 

”E forte greu din prima săptămână să spui de fiecare cum e și dupaia poți să tragi concluzia. El este foarte pervers”, a mai adăugat Vica Blochina, atunci când a vorbit despre DOC, alături de Kamara. 

”Mi-e frică de el. (…). Nu am avut nimic cu el, dar acum e prea mult”, a menționat, la rândul său, Kamara. 

24-01-2023
18:41

Răzvan Danciu, confesiuni neașteptate în fața colegei sale, Andreea Moromete

Răzvan Danciu și Andreea Moromete au avut un moment cât se poate de emoționant. Războinicul a început să plângă, iar Andreea l-a îmbrățișat.

Se pare că lui Răzvan îi este extrem de dor de familie, iar Andreea Moromete l-a înțeles, ea fiind în aceeași situație. 

”În dimineața asta când m-am trezit mi-a fost foarte dor de părinții mei. (…) Mi-am dat seama că nu sunt singur în această situație… Efectiv când văd marea îmi aduc aminte de familie”, a spus Răzvan. 

”Te-am simțit că și eu sunt la fel. Am văzut ca ai o relație super strânsă cu familia ta și știu că e greu”, a adăugat Andreea Moromete

”Are chestia asta, e foarte atașat de familie, la fel cum sunt și eu. Am văzut că era mai retras, chiar simțeam nevoia sa vorbesc cu el”, a mai menționat Războinica. 

24-01-2023
18:37

Se amplifică tensiunile în echipa Faimoșilor

În echipa Faimoșilor predomină tensiunea. Discuțiile au început de la construcția spațiului de odihnă. Fiecare concurent a avut câte o părere, iar DOC și-a expus pactul de vedere mult mai dur în fața colegilor săi.  

”Se simt comentariile acide”, a spus Carmen Grebenișan, având în vedere că spiritele au început să se încingă. 

Ulterior, Faimoșii au decis să refacă de la zero casa în care locuiesc la Survivor România 2023. 

”Este a treia oară când facem de la zero casa în care locuim. Am făcut un sistem, acum din nou. Renaștem din cenușă”, a spus Ada Dumitru. 

Ce se întâmplă în ediția de pe 24 ianuarie de la Survivor. Cine sunt concurenții care vor fi propuși spre eliminare.

Survivor 2023, ediția din 24 ianuarie

Pe 24 ianuarie are loc o nouă ediție la Survivor România și vor fi propuși spre eliminare mai mulți concurenți. Conform paginii Viperele Vesele, cunoscută pentru faptul că dă detalii despre fiecare emisiune celebră din țară, vor fi trei concurenți propuși spre eliminare.

ADVERTISEMENT

Mai precis este vorba despre Codruța, Răzvan și Andrei Neagu din echipa Războinicilor, care ar urma să piardă în fața Faimoșilor în ediția aceasta.

Faimoșii ar urma să obțină victoria cu scorul de zece la șase în fața Războinicilor.

„Jocul pentru imunitate din 24 ianuarie 2023, la Survivor România 2023, va fi câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 6.

ADVERTISEMENT

Războinicii vor face nominalizări! În Consiliul de nominalizare, Codruța, Răzvan și A. Neagu vor fi propuși spre eliminare”, este anunțul făcut pe rețelele de socializare.

Viperele vesele eliminare Survivor
Viperele vesele eliminare Survivor

Maria Lungu a fost eliminată la Survivor

Maria Lungu a fost cea de-a două eliminată la Survivor România, după ce prima care a plecat acasă a fost Maria Contantin.

ADVERTISEMENT

De fapt, în total au plecat patru concurenți de la emisiune, pentru că odata cu Maria Constantin a spus și Gheboasă că vrea să plece acasă pentru că nu mai face față condițiilor din junglă și îi este foarte dor de soția lui ce îl așteaptă acasă.

De asemenea, nici Maria Lungu nu a plecat singură, ci cu Sebastian Dobrincu, care a fost nevoit să plece din cauza unei accidentări și chiar a fost nevoit să fie supus unei operații din cauza problemelor sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut. Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Domincană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții.

Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo”, a spus acesta, în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: