Life

Survivor România, ediţia din 20 februarie 2022. CRBL de la Faimoși și Relu Pănescu de la Războinici merg pe Insula Exilului

Survivor România, ediţia din 20 februarie 2022, aduce momente cât se poate de tensionate, iar un Faimos și un Războinic vor ajunge pe Insula Exilului.
20.02.2022 | 23:02
Survivor Romania editia din 20 februarie 2022 CRBL de la Faimosi si Relu Panescu de la Razboinici merg pe Insula Exilului
Daniel Pavel anuntă la Survivor ROmânia 2022, în ediția din 20 februarie, că doi concurenti vor ajunge pe Insula Exilului Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
20-02-2022
20:59

Care sunt concurenții care fac nominalizări pentru exil? Cine pleacă pe Insula Exilului

Daniel Pavel a anunțat care sunt concurenții care fac nominalizări pentru a trimite în exil câte un coleg de echipă.

La Faimoși, Natalia Duminică a obținut cel mai bun timp de parcurs al traseului. ”Am două, trei persoane care se învârt în capul meu. Eu sper să câștigăm și să îi trimitem cât mai multă mâncare, din tot sufletul vreau să fie fără supărare. Să fie CRBL?”, spune Natalia. ”Mulțumim”, replică Războinicii, scoaterea din joc a lui CRBL fiind surprinzătoare.

”Astfel de momente o să mai fie la Survivor. Din punctul meu de vedere ai făcut o alegere greșită, le-ai făcut un cadou Războinicilor”, a spus CRBL.

La Războinici, concurentul care face nominalizarea este  Ștefania Ștefan. ”O să argumentez de ce aleg. Decizia Nataliei mi-a ușurat situația. EU iubesc pe toți din echipă, nimeni nu poate să o ia personal de la mine. Alegerea mea – se vor înțelege bine în camp, vor avea multe de discutat – este Relu Pănescu”, a spus Ștefania.

”Nu voi fi supărat pe Ștefania pe nominalizarea făcută. Nu va fi ușor, dar asta este”, a spus Relu Pănescu.

20-02-2022
20:37

Războinicii își explică problemele, dar tensiunile nu dispar

”Mai mult pe strategie a fost problema noastră. De multe ori, băieții discută singuri, fetele la fel, și nu ajungem la mijloc. Eu, personal, nu am fost ascultată de echipă, mai ales de băieți”, a spus Alexandra Duli.

”E ok ce a spus Duli, dar eu am întrebat când a început separarea dintre băieți și fete. (…) Spune-o dacă de deranjează atât de tare și în tabără, nu doar pe traseu”, replică Alex Delea care explică și o parte a strategiei gândite de Războinici și  care, susține el, a avut succes până acum.
”Mi-am dar seama că ar fi trebuit să spun că nu sunt de acord cu strategia. Stategia asta nu e ok, de ce nu vreți să mizați pe forțele noi?”, spune, nervos, Doru de la Războinici.

Relu Pănescu, vizibil nemulțumit, își spune și el punctul de vedere. ”Sunt în asentimentul lui Doru, mai puțin de acord cu ce a zis Alex Delea. (…) Mă refer aici la colegul meu, Ionuț Popa, care de fiecare dată a trecut peste drepturile altora. Nu trebuie să ne urmărim interesul personal, ci pe cel de grup. (…) Care din colegi își asumă să piardă puncte în interesul echipei? De ce să fiu catalogat ca fiind cel mai slab?”, a vituperat Relu Penescu.

Ionuț Popa, la rândul lui, a explicat motivele pentru care tot timpul vrea să joace. ”Nu am venit să dau bine în fața publicului. (…) Vorbește foarte mult și foarte prost (se referă la Relu Pănescu, n. red.)”, a spus și mai tânărul Războinic.

20-02-2022
20:21

Începe Consiliul de Urgență! Daniel Pavel explică mecanismul exilului concurenților

Începe Consiliul de Urgență! Daniel Pavel face anunțurile care dau peste cap echipele Faimoșilor și Războinicilor. ”Urmează niște schimbări, iată-ne la Consiliu. În această seară, doi concurenți, câte unul din fiecare trib, vor fi trimiși în exil”, spune Daniel Pavel, spre șocul concurenților.

”Mecanismul exilului este următorul: acești doi concurenți vor fi trimiși în exil de către un membru al tribului lor. Criteriul de departajare a fost timpul de efectuare al traseului de mai devreme”, a explicat Daniel Pavel.

”Faimosul și Războinicul vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă mâncarea cu ei. Cei doi exilați nu vor participa la jocuri, vor participa doar la consiliile de nominalizare și de eliminare”, a mai precizat Daniel Pavel.

20-02-2022
20:04

Alexandra Duli, atacuri la Ionuț de la Războinici

Alexandra Duli se plânge în tabără că nu este ascultată, ba chiar îl indică pe Ionuț Popa ca fiind cel care este problema din echipă pentru că își dorește să se impună ca lider. ”El vrea să mă corecteze cum vorbesc eu limba română, în loc să mă asculte”, mai spune Alexandra Duli.  

20-02-2022
20:02

Scandal în echipa Războinicilor

Relu Pănescu începe să reproșeze colegilor săi că sunt individualiști și egoiști, teorie susținută și de Doru. ”Nu poate să vină Doru să spună că vrea să intre primul”, replică Ionuț Popa la reproșurile lui Doru, cel mai nou intrat în echipă. ”Am avut respect, am vrut să fiu prieten cu toți, dar văd că prietenia nu îmi folosește la nimic”, strigă Doru, vizibil nervos.

20-02-2022
19:35

Victoria Faimoșilor, adusă de Natalia Duminică

Natalia Duminică, coregrafa și dansatoarea din echipa Faimoșilor, reușește să aducă victoria Faimoșilor în lupta împotriva Elenei Matei de la Războinci.

20-02-2022
19:32

Cătălin Zmărăndescu îl învinge pe rivalul Blaze

Cătălin Zmărăndescu se ține de cuvânt și îl provoacă pe Blaze, Războinicul căruia i-a promis că îl va învinge mereu. Victoria îi aparține luptătorului MMA, Zmărănescu reușind să îl întreacă și pe traseu și la finalizare. Victoria Faimoșilor se conturează și mai mult, scorul este 9 la 5 pentru echipa roșie.

20-02-2022
19:29

Elena Chiriac mai câștigă un punct pentru Faimoși

Elena Chiriac, mai ambițioasă ca niciodată, o înfruntă în jocul pentru Recompensă de la Survivor România 2022, pe Ștefania Ștefan. Victoria îi revine campioanei la taekwondo, iar scorul devine 8 la 5 pentru Faimoși.

20-02-2022
19:18

Emil Rengle pierde și în fața lui Relu Pănescu

Emil Rengle încearcă să obțină punct măcar în fața veteranului de la Survivor România 2022, Relu Pănescu, bărbatul ajuns deja la 51 de ani. Victoria îi aparține Războinicului, iar scorul devine 7 la 5.

20-02-2022
19:14

Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, față în față cu cel mai slab băiat din echipa Războinicilor, Doru, și el intrat în show odată cu campionul la gimnastică, îl depășește pe traseu. Victoria îi aparține, fără efort prea mare, lui Drăgulescu, iar Faimoșii au trei puncte în fața Războinicilor: 7 la 4. 

20-02-2022
19:11

Laura Giurcanu, probleme pe traseu cu ”novicea” Oana

Laura Giurcanu o înfruntă pe Oana, cea mai nouă membră a echipei Războinicilor. Faimoasa este întrecută pe traseu de noua concurentă, finalul încins aparținând Laurei, iar Faimoșii se distanțează la două puncte, 6 la 4.

20-02-2022
19:04

Daniel Pavel: ”Fierbe Marea Caraibelor”

CRBL luptă împotriva lui Alexandru Nedelcu de la Războinici. ”Fierbe Marea Caraibelor”, este comentariul lui Daniel Pavel în descrierea duelului dintre cei doi concurenți. Reușește să câștige CRBL, și își aduce echipa, pe Faimoși, în avantaj. Prestația celor doi concurenți a fost atât de încinsă încât CRBL a fost la un pas să rămână dezbrăcat, Pro TV cenzurând anumite momente în care Faimosul arunca la coș.

20-02-2022
19:00

Natalia Duminică o înfruntă pe Ștefania

Natalia Duminică o înfruntă pe Ștefania, cea mai eficientă concurentă de la Survivor România 2022. Victoria ajunge în dreptul favoritei, iar Războinicii îi egalează pe Faimoși, scorul este 4 la 4. 

20-02-2022
18:58

TJ Miles vs Ionuț Popa, duel încins

Faimosul TJ Miles l-a înfruntat pe Războinicul Ionuț Popa pentru a-și aduce echipa în avantaj. Victoria este obținută de TJ Miles , iar echipa lui e în avantaj: 4 la 3 în favoarea Faimoșilor.

20-02-2022
18:45

Laura Giurcanu restabilește egalitatea

Laura Giurcanu și Ramona Crăciunescu se înfruntă pentru un punct esențial în economia jocului pentru Recompensă de la Survivor România 2022. Victoria este obținută de reprezentanta echipei Faimoșilor, iar egalitatea este restabilită, la 3.

20-02-2022
18:42

Marian Drăgulescu, înfruntare grea cu Alex Delea

Multiplul campion la gimnastică, Marian Drăgulescu a fost întrecut pe traseu de Alex Delea, Războinicul fiind avantajat de alonja superioară. Finalul i-a aparținut, la mare bătaie, lui Marian Drăgulescu, iar scorul se face 3 la 2 pentru Războinici.

20-02-2022
18:38

Otilia Bilionera revine pe traseu

Otilia Bilionera, după o perioadă de accidentări care a ținut-o departe de traseele de la Survivor, o înfruntă pe Elena Matei, chef-ul din echipa Războinicilor. Victoria îi revine Elenei, stricând revenirea frumoasei Faimoase, iar scorul se face 3 la 1 în favoarea albaștrilor.

20-02-2022
18:35

Emil Rengle, învins de Blaze

Emil Rengle și Blaze, doi dintre concurenții cu scoruri mici în clasamentul eficacității, au luptat pentru a-și aduce echipa în avantaj. Victoria îi revine lui Blaze, iar scorul este 2 la 1 în favoarea Războinicilor.

20-02-2022
18:32

Elena Chiriac aduce egalitatea în înfruntarea de la Survivor România

Înfruntarea dintre Elena Chiriac și Alexandra Duli demonstrează că Faimoasa este o înotătoare cât se poate de bună, câștigând un avantaj considerabil în fața Războinicei. La final însă, cu mici probleme, Elena Chiriac reușește să stabilească egalitatea: 1 la 1.

20-02-2022
18:27

Jocul pentru Recompensă a început cu victoria Războinicilor

Cătălin Zmărăndescu și Relu Penescu sunt cei care dau startul confruntărilor în jocul de Recompensă de la Survivor România 2022 pe un traseu exclusiv acvatic. După un duel devenit tradițional, al veteranilor, victoria îi revine Războinicului.

20-02-2022
18:18

Care este recompensa din ediția din 20 februarie 2022 de la Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022 a anunțat miza jocului de recompensă de astăzi. Spre entuziasmul concurenților din cele două echipe, amfitrionul show-ului a arătat că în lupta dintre Războinici și Faimoși se pun în joc câte doi hot-dog pentru fiecare dintre câștigători.

Înainte de a anunța premiul, Daniel Pavel a anunțat că vor avea și un consiliu care va schimba atmosfera din ambele tabere.

 

20-02-2022
18:06

Radu Itu, ironizat după eliminarea de la Survivor

”Poate fi antrenorul secund de la Faimoși. Antrenorul principal era Robert Niță, Radu Itu poate fi secundul”, spun Războinicii, făcând referire la pauza pe care a făcut-o Radu Itu pe traseele de la Survivor România 2022. Faimosul, accidentat în ultimele ediții ale sezonului, a și fost eliminat săptămâna trecută.

”Din punct de vedere al show-ului, nu ne mai era util deloc. Mânca mâncarea”, spune Elena Chiriac, explicând că Radu Itu nu aducea puncte echipei, dar că îl respectă ca om. ”Pentru echipă nu e o mare schimbare, el nu era prea util”, susține și CRBL, iar Emil Rengle, amuzându-se, îi aprobă spusele.

După ce săptămâna trecută, tensiunile dintre cele două echipe s-au făcut resimțite mai puternic ca niciodată, iar în rândul Faimoșilor, ca și în cel al Războinicilor, au ajuns noi concurenți, Daniel Pavel anunță astăzi, 20 februarie 2022, un nou episod disputat intens al emisiunii Survivor România 2022.

Și, ca de obicei, lucrurile se încing în rândul concurenților, motiv pentru care doi dintre aceștia vor ajunge pe Insula Exilului, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria emisiunii difuzate de Pro TV.

ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Radu Itu de la Survivor România 2022, motiv de discuții

Eliminat săptămâna trecută din rândul Faimoșilor, Radu Itu ajunge subiectul conversațiilor din ambele tabere din carul show-ului care are loc în Republica Dominicană. Iar dacă Războinicii au observat ă fostul Faimos a cam lipsit, fiind mai mult accidentat, de pe trasee, cei din echipa lui Radu Itu nu par să îl regrete prea mult.

”Partea bună e că nu a plecat cineva care ar fi adus puncte pe traseu”, este concluzia la care au ajuns Faimoșii, referirile la eficiența scăzută a lui Radu Itu fiind mai mult decât străvezii, singurul concurent mai slab fiind Emil Rengle.

ADVERTISEMENT

Iar după discuțiile cu privire la plecarea accidentatului Radu Itu, atât Faimoșii, cât și Războinicii, s-au încurajat în cadrul echipei pentru a pune mâna pe recompensa pusă în joc de Survivor România 2022 pentru meciul de astăzi.

Daniel Pavel anunță o schimbare radicală la Survivor

După nenumărate scandaluri care au zguduit Survivor România 2022, concurenții certându-se atât în cadrul echipei, cât și cu rivalii, Daniel Pavel anunță o schimbare în desfășurarea ”ostilităților”.

ADVERTISEMENT

”O nouă săptămână cu elemente fără precedent în ecuația mare… Survivor România!”, explică Daniel Pavel, chiar înainte de jocul de recompensă. Mai exact, spune prezentatorul show-ului care se desfășoară în Republica Dominicană, se introduce o nouă necunoscută în emisiune: Insula Exilului.

Doi concurenți, câte unul din fiecare echipă, vor ajunge pe Insula Exilului. Un Faimos va nominaliza un coleg de echipă, la fel va proceda și un Războinici, iar cei numiți vor petrece noaptea, împreună, departe de triburile din care fac parte pe ceea ce se numește Insula Exilului.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2022, marcat de scandaluri

De-a lungul celor cinci săptămâni de concurs, Survivor România a fost scena unor scandaluri fără precedent, iar de cele mai multe ori, Faimoșii au fost în centrul evenimentelor controversate.

De altfel, Emil Rengle, unul dintre cei mai controversați concurenți din echipa Faimoșilor, a reușit, de suficient de multe ori să fie în mijlocul unor dispute cu colegii săi de echipă. Și, chiar dacă, atunci când este de față cu toată lumea se mulțumește să îi irite doar pe colegi, în momentul în care rămâne singur, la testimoniale, nu îi iartă pe niciunul.

”Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că, de fapt, sunt singurul bărbat de aici. (…) Avem aici doi bătrâni care vorbesc tare și mult, și degeaba, și fac puțin: CRBL și Zmărăndescu”, spunea Emil Rengle, chiar dacă, statistic, este cel mai slab concurent de la Survivor România 2022.

Mai mult, în ultima săptămână, după o perioadă în care părea să se înțekleagă bine cu TJ Miles, Emil Rengle l-a făcut praf pe colegul său din echipa Faimoșilor. ”Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a spus dansatorul de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT