Life

Survivor România, ediția din 20 martie 2022. Cătălin Zmărăndescu a primit îngrijiri medicale după ce a simțit că leșină. Războinicii câștigă jocul pentru recompensă

Survivor România: ediția 20 martie 2022 aduce un nou Consiliu de Exil, dar și un joc de Recompensă pe care membrii echipei Faimoșilor sunt motivați să-l câștige.
20.03.2022 | 17:58
Survivor Romania editia din 20 martie 2022 Catalin Zmarandescu a primit ingrijiri medicale dupa ce a simtit ca lesina Razboinicii castiga jocul pentru recompensa
Survivor România, ediția din 20 martie 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
20-03-2022
20:49

Cătălin Zmărăndescu a ajuns pe mâna medicilor

În miez de noapte, lui Cătălin Zmărăndescu i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

cătălin zmărăndescu survivor românia 2022 20 martie medici
Cătălin Zmărăndescu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Foto: captură Pro TV

„Mi s-au înfundat urechile și am simțit că leșin.”, a spus luptătorul. 

20-03-2022
20:45

După ce au pierdut Recompensa, apar noi discuții între TJ Miles și CRBL

După ce s-au întors în tabăra necâștigători, Faimoșii au discutat. Cătălin Zmărăndescu și-a cerut scuze pentru că în ediția trecută a aruncat eșarfa și a spus că nu vrea să mai facă parte din echipă. Pe de altă parte, TJ Miles consideră că CRBL nu s-a bucurat atunci când el a adus punct. 

„Eu încerc să văd dacă omul înțelege niște chestii. M-am săturat și cam vreau să mă retrag, mi se pare că nu e bine pentru echipă. Vreau să ne unim. Vreau să facem pace.”, a spus TJ Miles.

„Eram convins că TJ va lua cuvântul, că va observa că nu l-am felicitat pentru că a adus punct.  M-am bucurat, dar nu să mă vadă, pentru că știam că asta e satisfacția lui.”, a răspuns CRBL.

20-03-2022
20:05

Războinicii au câștigat jocul pentru Recompensă

Stefania a adus punctul decisiv, iar Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă cu 10-4. 

stefania survivor românia 2022 joc recompensă 20 martie
Ștefania a adus punctul decisiv.
Foto: captură Pro TV

„Nu puteam nici să fug după bile. Dacă pierdeam grătarul ăla, plângeam sigur.”, a spus Ștefania.

„Nu credeam că o să găsesc niște oameni așa determinați să câștige. Aproape toți au adus câte un punct. Abia aștept să mănânc.”, a declarat Ionuț Popa.

Mari Fica a intrat a doua oară pe teren, însă, chiar dacă a dat tot ce a putut pe traseu, nu a reușit să-și ducă echipa la victorie. Cătălin Zmărăndescu a recunoscut că este dezamăgit că nu a adus un al doilea punct pe traseu.

 „Mi-am subestimat adversarul. M-am grăbit.”, a reacționat Faimosul.

20-03-2022
20:01

Războinicii, la două puncte distanță de victorie

Ionuț a câștigat pentru a doua oară în fața unui Faimos. Războinicii sunt acum la două puncte distanță de victorie. 

20-03-2022
20:00

Războinicii se distanțează. Laura Giurcanu nu se simte bine

După ce Elena Chiriac a pierdut în fața Oanei de la Războinici, scorul a ajuns la 7-3. Laura Giurcanu a afirmat că se simte amețită și nu mai are putere. 

20-03-2022
19:56

Blaze îl învinge pe Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a adus primul punct pentru echipa Faimoșilor, dar la doua intrare pe traseu a pierdut în fața lui Blaze.

20-03-2022
19:52

Doru aduce punctul 5 pentru Războinici

Scorul este în favoarea Războinicilor. Cătălin Zmărăndescu a pierdut runda, iar echipa adversă conduce jocul pentru Recompensă.

20-03-2022
19:51

Elena Chiriac a pierdut în fața Ștefaniei

Elena Chiriac a pierdut punctul, iar scorul a ajuns 4-3 pentru Războinici.

20-03-2022
19:38

Egalitate la jocul pentru Recompensă

Ionuț Popa a adus punctul 3 pentru echipa Războinicilor și a egalat scorul.

20-03-2022
19:32

3-2 pentru Faimoși

Alexandra Duli a adus cel de-al doilea punct pentru echipa Războnicilor.

20-03-2022
19:28

3-1 pentru Faimoși. Cătălin Zmărăndescu a adus cel de-al treilea punct

Faimoșii conduc jocul pentru Recompensă. Cătălin Zmărăndescu a adus punctul cu numărul 3. 

20-03-2022
19:25

2-1 pentru Faimoși

Mihaela a adus primul punct pentru echipa Războinicilor.

20-03-2022
19:23

2-0 pentru Faimoși. CRBL a marcat al doilea punct

CRBL a adus al doilea punct pentru Faimoși.

crbl punct faimoși
CRBL a adus al doilea punct pentru echipa Faimoșilor.
Foto: captură Pro TV
20-03-2022
19:17

Ce conține jocul pentru recompensă

Miza pentru recompensa din această seară este un grătar barbeque. Vestea i-a întărâtat pe concurenți. Înainte de asta, însă, prezentatorul i-a întrebat cum se simt. 

„Starea de spirit e bună în rândul Faimoșilor. Ne dorim foarte mult să-i batem.”, a spus Laura Giurcanu.

„Cum v-am obișnuit. Săptămâna asta e a 10-a și trebuie să facem 3 din 3 și să aducem iar tripleta.”, a spus Alexandru Nedelcu de la Războinici.

„Recompensa pentru azi este o nebunie! De aceea o să vă rog să vă întoarceți cu spatele. Recompensa este o premieră, este inedită, este fenomenală. Toată lumea cu spatele și vom număra. 5, 4, 3, 2, 1… vreau la semnalul meu să vă întoarceți toți. Recompensa este un grătar pentru cine câștigă azi. Recompensa barbeque!”, a anunțat Dan Pavel.

În fața imaginilor și a mirosului de carne friptă pe grătar, concurenții au reacționat cu mult entuziasm.

20-03-2022
19:00

1-0 pentru Faimoși

Marian Drăgulescu a adus primul punct pentru echipa Faimoșilor.

20-03-2022
18:38

CRBL profită de cearta dintre Laura Giurcanu și TJ Miles

CRBL profită de cearta dintre TJ Miles și Laura Giurcanu pentru a se răzbuna pe cel care l-a trimis în exil săptămâna trecută. Artistul a avut o discuție cu Faimoasa și au vorbit despre atitudinea pe care TJ o are. 

„Asta dovedește că nu sunt nebun și mă pricep la oameni.”, a spus CRBL.

„E genul ăla de om…ai nevoie de o răbdare din asta care nu e umană”, a spus Laura. 

Mai mult, CRBL își dorește să scoată cel mai bun timp pe traseu pentru a-și lua revanșa și a-l trimite pe TJ Miles în exil.

20-03-2022
18:29

Alexandra Duli și Oana Ciocan nu o plac pe Mihaela

Oana Ciocan și Alexandra Duli nu sunt de acord cu atitudinea cu care Mihaela a venit în echipa lor. Au impresia că naivitatea afișată de ea nu este sinceră. Mai mult, cele două Războinice consideră că ar putea trage echipa în jos.

„Cel mai amuzant e că mi se pare că nu e cu picioarele pe pământ. M-a surprins, a adus puncte. Nu am încredere în Mihaela, în postura asta în care s-a pus, de copil.”, a spus Oana Ciocan.

20-03-2022
18:14

Tensiuni între TJ Miles și Laura Giurcanu

Laura Giurcanu și colegul său sunt din nou în conflict. Totul a pornit de la faptul că Laura a fost nevoită să se mute mai aproape de TJ Miles.

„TJ e de pe altă planetă.”, este părerea Laurei.

Faimoasa consideră că TJ nu înțelege ce se întâmplă în competiție și că nu vrea să mai forțeze lucrurile dintre ei.

„De câte ori se vorbește ceva, te bagi. Nu mai vorbi cu mine, punct. Pur și simplu, Laura știe mai bine decât toți. Ea nu știe ce înseamnă să iei totul de la zero.”, a reacționat TJ Miles.

20-03-2022
18:05

Alexandra Duli consideră că lui Cătălin Zmărăndescu îi este frică de Războinici

În tabăra Războinicilor e bucurie mare că Faimoșii au rămas doar cu 7 membri în echipă. Alexandra Duli nu înțelege de ce Natalia Duminică i-a spus lui Cătălin Zmărăndescu, înainte sa plece, să bage frica în echipa adversă.

„Ce, el e antrenor?”, a spus Alexandra Duli. 

Ediția din 20 martie 2022 a show-ului Survivor România aduce cu sine un nou Consiliu de Exil. Daniel Pavel îi va aștepta pe concurenți pentru a afla cine sunt cei aleși pentru a sta departe de trib timp de o săptămână. De asemenea, va avea loc și un joc de Recompensă, pe care Faimoșii sunt motivați să-l câștige.

Survivor România: ediția din 20 martie 2022

Faimoșii au pierdut o colegă în ediția din 15 martie 2022. Telespectatorii vor putea urmări primele reacții ale concurenților după plecarea Nataliei Duminică. În tabăra lor, toți o admiră pentru modul demn în care a ales să părăsească insula.

ADVERTISEMENT

”Ne-a dat niște sfaturi bune, ne-a încurajat, a făcut să fie despre noi, ca echipă, în continuare. Cea mai frumoasă plecare de până acum.”, va spune Laura Giurcanu.

De altfel, tot în ediția din 20 martie a emisiunii, va avea loc și jocul de Recompensă. Faimoșii sunt motivați să câștige, astfel că vor da tot ce au ei mai bun pe traseu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Războinicii nu concep că ar mai putea să piardă mâncarea și săptămâna aceasta. Și-au propus să continue drumul victoriilor, iar pentru asta sunt gata să implementeze cele mai bune strategii.

Totodată, nu este cunoscută miza pentru care cele două echipe de la Survior România se vor lupta în emisiunea difuzată duminică, 20 martie 2022, pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

Doi concurenți vor fi trimiși în exil

Ca de fiecare dată, seara de duminică se va încheia cu un Consiliu de Exil. Concurentul din fiecare echipă care va reuși să obțină cel mai bun timp pe traseu, va nominaliza concurentul care va petrece săptămâna departe de tabără și de recompense.

Show-ul Survivor România este unul dintre cele mai urmărite de la noi din țară. Competiția se difuzează pe PRO TV, în zilele de duminică, luni și marți, imediat după Știrile PRO TV.

ADVERTISEMENT