Life

Survivor România 2021 bate toate audiențele. Număr record de telespectatori

15.01.2021 | 14:22
Survivor Romania 2021 bate toate audientele Numar record de telespectatori
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021, celebra competiție difuzată de Kanal D, bate audiențele la nivel național. Ediția din ziua de miercuri, 13 ianuarie, a strâns un număr record de telespectatori în fața ecranelor, deși a fost difuzată la o oră târzie, 22:00.

Numărul oamenilor care au urmărit aventurile celor două echipe, Faimoșii și Războinicii, a trecut de 1,4 milioane. Show-ul a câștigat audiențele la nivel național.

ADVERTISEMENT

Kanal D a reușit să depășească posturi ca Pro TV și Antena 1. Aventurile celor 24 de concurenții au fost urmărite cu interes de peste 600.000 de persoane din mediul urban, la fiecare minut, chiar dacă sfârșitul emisiunii a depășit miezul nopții.

Survivor România 2021 bate toate audiențele. Număr record de telespectatori

Audiențe Survivor România 2021
Audiențe Survivor România 2021 pentru ziua de miercuri, 13 ianuarie 2021
Sursa foto: Fanatik

Aventura din jungla Republicii Dominicane îi pune la grele încercări pe concurenți și îi ține cu sufletul la gură în fața ecranelor pe cei care îi urmăresc. Show-ul prezentat de Daniel Pavel a cucerit publicul din țara noastră, fiind lider la audiențe.

ADVERTISEMENT

Probele prin care componenți celor două echipe aflate în competiție trebuie să treacă sunt dificile. Ei au renunțat la confortul lumii civilizate, fiind aflați în mijlocul sălbăticiei și nevoiți să-și procure singurii hrana și să-și asigure adăpostul.

Formatul competiției se dovedește a fi un adevărat test de supraviețuire pentru participanți. Singurul produs alimentar care este pus la dipoziție de organizatori este orezul. Pentru completarea meniului, concurenții trebuie să culeagă singuri fructe.

ADVERTISEMENT

Și apa ajunge să fie o provocare, membrii celor două echipe spălându-se, de cele mai multe ori, cu apă de ploaie. Produsele de îngrijire personală sunt inexistente și ele, iar dorul de casă și de oamenii dragi este, uneori, copleșitor.

Condițille descrise mai sus, la care se adaugă oboseala, adrenalina, dar și unele frustrări au dus la momente tensionate între concurenți. Aceștia au avut reacții care nu au fost apreciate de ceilalți, iar prima retragere din emisiune s-a făcut cu rapiditate în echipa Războinicilor. Georgiana Lupu o horărât să plece acasă din cauza scandalurilor din echipă

ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins și în rândurile Faimoșilor, ei fiind cei care au pierdut de fiecare dată până acum. Simona Hapciuc este prima care vrea să părăsească această echipă, după ce a cedat presiunilor și certurilor create de unul dintre colegii ei.

ADVERTISEMENT