Life

Survivor România 2021. Cine va fi eliminat astăzi, 21 februarie? Sebastian, mari probleme în echipa Faimoșilor

21.02.2021 | 14:26
Survivor Romania 2021 Cine va fi eliminat astazi 21 februarie Sebastian mari probleme in echipa Faimosilor
ADVERTISEMENT

Ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021 va fi una incendiară, Sebastian Chitoșcă fiind acuzat de mulți concurenți că este „incredibil de fals și de manipulator”.

Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire pe un nou traseu de la Survivor România 2021 și se vor duela pentru jocul de comunicare, având ocazia să primească mesaje de la cei dragi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cel mai important moment al zilei va fi eliminarea unui Faimos, Roxana Nemeș și Simona Hapciuc fiind deja nominalizați.

Sebastian Chitoșcă, mari probleme în echipe Faimoșilor

Cele mai mari șanse să fie și el trecut pe lista indezirabililor le are Sebastian Chitoșcă, considerat un „șarpe” de majoritatea concurenților.

ADVERTISEMENT

Deși s-a integrat foarte rapid în echipă și a început să câștige puncte, Sebastian e acuzat de mulți că e un îmbârligător care, împreună cu Zanni, a stricat atmosfera în tabără.

Chitoșcă e considerat manipulator, fiind acuzat în special de fete că distruge atmosfera pozitivă de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Eu am spus din prima zi că Sebi este incredibil de fals și incredibil de manipulator”, a pus Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc are mari probleme la genunchi, acesta fiind și motivul pentru care Sebi a complotat să o scoată din emisiune. ”Ea nu este slabă pe traseu, dar ea are un genuchi care oricând poate să o lase”, a spus Sebi despre Simona.

ADVERTISEMENT

Premii suplimentare la jocul de comunicare Survivor România 2021

Confruntarea dintre cele două echipe va fi una foarte intensă și plină de adrenalină, conform KanalD.ro, mai ales că dunminică, 21 februarie, e ziua jocului de comunicare.

Așadar, fiecare concurent din echipa învingătoare va primi mesaje de la cei de acasă. Mai mult, toți concurenții vor avea parte de premii suplimentare care le vor fi de mare ajutor.

ADVERTISEMENT