Life

Survivor România 2021. Costi Ioniță sună adunarea: „Faimoșii au ajuns cu bine la destinație”

05.01.2021 | 16:44
Survivor Romania 2021 Costi Ionita suna adunarea Faimosii au ajuns cu bine la destinatie
Costi Ioniță și Faimoșii lui au ajuns în Republica Dominicană. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum că anul 2021 și-a intrat pe deplin în drepturi, Kanal D este gata să cucerească audiențele cu un nou sezon al celui mai dur reality show din România. V-ați dat seama deja că vorbim despre Survivor, emisiunea în care cuvântul de ordine este, așa cum îi spune și numele, supraviețuirea.

Deși nu le va fi deloc ușor să ducă mai departe succesul Elenei Ionescu și să păstreze trofeul în tabăra lor, Faimoșii au ajuns în Republica Dominicană cu zâmbetul pe buze și încrezători în forțele lor. Cel care a sunat adunarea a fost nimeni altul decât Costi Ioniță, printr-un mesaj publicat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Faimoșii au ajuns cu bine la destinație”, i-a asigurat manelistul pe fanii care așteaptă cu nerăbdare să urmărească evoluția echipei sale pe traseu. Urmează aproape 6 luni de luptă continuă, atât cu Războinicii, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a spăla rușinea de anul trecut, cât și cu propriile limite.

Începe Survivor România 2021. Faimoșii au ajuns în Republica Dominicană

Faimoșii au ajuns cu bine la destinație! Pe cât de spectaculoase și exotice sunt locurile în care au ajuns, pe atât de imprevizibile vor fi provocările ce îi așteaptă pe curajoșii concurenți ai celui de-al doilea sezon Survivor România.

ADVERTISEMENT

Adevărat experiment social, acest reality revoluționar le va pune la încercare concurenților inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de tehnologie și de protecția familiei.

Faimoșii și Războinicii vor fi nevoiți să-și construiască singuri adăpost, să își procure hrana sau să o câștige prin evoluțiile lor pe traseele din Dominicană”, este mesajul scris de Costi Ioniță pe contul său de Instagram, alături de o fotografie ce surprinde momentul sosirii Faimoșilor în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Din echipă mai fac parte Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Aceștia îi vor înfrunta pe Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Szdonia Szasz, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Kamara.

Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!

ADVERTISEMENT

Va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță înainte de a porni alături de colegii săi spre Dominicană.

ADVERTISEMENT