Life

Survivor România 2021, cronica unor scandaluri uriașe! Concurenții se ceartă și se înjură ca la uşa cortului

Survivor România 2021 pare să fie un șir nesfârșit de scandaluri între concurenții din ambele tabere, fie ei Faimoși, fie Războinici.
21.05.2021 | 14:14
Survivor Romania 2021 cronica unor scandaluri uriase Concurentii se cearta si se injura ca la usa cortului
Survivor Romania 2021, scandaluri dupa scandaluri intre concurenti Sursa foto: capturi Kanal D, Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul celor cinci luni de Survivor România 2021, reality-show-ul desfășurat în Republica Dominicană a fost scena unor scandaluri răsunătoare, a unor certuri fără precedent, unele finalizate chiar și cu îmbrânceli rușinoase, iar FANATIK vă prezintă cele mai tensionate momente ale show-ului.

Survivor România 2021, scandaluri din primele minute

Primele zile de la Survivor România 2021 au fost tensionate, chiar dacă concurenții încă nu se cunoșteau prea bine. De altfel, deja, în tabăra Războinicilor și în cea a Faimoșilor se conturau primele discuții, unele nu tocmai amabile, fiecare concurent încercând să se impună și să își ”stabilească” locul în echipă.

ADVERTISEMENT

Iar primul scandal notabil a fost cel înregistrat în echipa Războinicilor, între Georgiana și Musty, cei doi ajungând, la propriu, să se încaiere, rezultatul fiind unul cât se poate de șocant pentru telespectatori. Mai exact, producătorii au decis să o mute pe Georgiana în echipa Faimoșilor, fără să ia alte măsuri, în ciuda violențelor petrecute în tabăra Războinicilor.

Între timp, primele semne ca apele vor fi tulburi în echipa Faimoșilor au apărut chiar în zilele de debut ale Survivor România 2021, atunci când Zanni a dat startul criticării colegilor, punându-le la zid pe Amna și pe Alexandra Stan, explicând despre prima că nu știe care e stânga și care e dreapta, iar despre vedeta mondială a muzicii afirmând că nu are ce căuta în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Musty, scandaluri nenumărate cu Alin, la Războinici

În primele faze ale emisiunii, în ciuda ieșirilor lui Zanni care își critica dur colegele Faimoase, tabăra Războinicilor trecea prin frământări majore.

Musty, deja prieten cu Sorin, și Alin, cel mai mare susținător al lui Albert, se certat în fiecare moment, ca la ușa cortului. De altfel, în repetate rânduri, imaginile cu cei doi, cuvintele schimbate între ei, păreau să anunțe o bătaie în toată regula. De altfel, cei doi se provocau reciproc, sperând probabil că celălălalt va face primul pas spre o confruntare fizică.

ADVERTISEMENT

” Te văd, sari la mine, eu nu vin către tine”, urla Musty, în timp ce Alin de la Războincii, vehement, continua să îl provoace: ”Sari la bătaie, vrei să spui? Vezi că tu te-ai bătut cu Georgiana!”.

Sorin și Albert, doi Războinici rivali până la moarte

După ce Musty – din echipa lui Sorin – a fost votat pentru eliminare, iar Alin – susținătorul lui Albert – a fost trimis acasă din motive medicale, rivalitatea din echipa Războinicilor a devenit, culmea, și mai mare. Protagoniștii, Sorin și Albert, au reușit, luni la rândul, să se certe, cuvintele schimbate, fie față în față, fie la testimoniale, fiind de cele mai multe ori mai dure decât se credea.

ADVERTISEMENT

Sorin l-a acuzat pe Albert de mai multe ori de falsitate și de incapacitate sportivă, iar scandalurile lor s-au acutizat pe zi ce trecea, cei doi reproșându-și aproape orice lucru. Iar la un moment dat chiar, lucrurle s-au încins între ei, Sorin și Albert fiind la un pas să se ia la bătaie.

“Băi, ești sub orice critică, băi, băiatule, băi!”, urla Sorin în momentul în care Albert părea să fie pe punctul de a pune mâna pe mâncarea lui Sindy, accidentată la acea vreme și care lipsea din tabăra Războinicilor.

 “Băi, îmi găsești în orice, băi, frate, în orice, ești cu ochii pe mine, băi, nene, dar ești bolnav la cap”, răcnea Albert într-un moment în care părea că și-ar fi pierdut controlul pe care l-a afișat în fiecare moment la Survivor România 2021.

Mă duc în locul unde vreau să arăt ca ești un lacom și un fomist. Ești un neasumat, ești un copil, ești un băiețel. Sunt obsedat de tine? Băi, nimicule care ești! Sunt scârbit. Sunt scârbit de gesturile tale. Ești un gunoi”, urla și Sorin către Albert.

Dar, de fapt, între Sorin și Albert de la Războinici, scandalurile au fost, practic, în fiecare ediție, până când primul a fost eliminat, din motive medicale, de la Survivor România 2021, moment în care, culmea, favoritul publicului a început să dea randament și pe trasee.

Albert de la Războinici, bătaie cu Sebastian de la Faimoși

Albert a reușit să își atragă și alte antipatii în afara colegilor din echipa Războinicilor, el certându-se și cu câțiva Faimoși. Și, normal, Sebastian a fost implicat.

Mai exact, după ce s-au înfruntat pe traseu, iar Albert, surprinzător, i-a făcut față lui Sebastian, fostul fotbalist nu a digerat prea bine cuvintele Războinicului. Și, fără să stea prea mult pe gânduri, a sărit să îi aplice o corecție fizică.

Albert si Sebastian
Albert si Sebastian s-au batut la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Captura Kanal D

Așa că, Sebastian s-a apropiat de Albert, i-a pus mâna în gât, iar Războinicul, actor de Oscar, s-a aruncat, teatral, pe jos, intervenția de ultim moment a lui Culiță Sterp reușind să îl facă să scape de o bătaie care părea sigură.

Tabăra Faimoșilor, marcată de hoții și scandaluri

Dacă Războinicii se cafteau pe săturate la ei în tabără, nici la Faimoși nu era tocmai Grădina Edenului, Zanni fiind în centrul unor certuri serioase cu colegii săi de echipă.

Totul pare să fi început în momentul în care Faimoasei Elena Marin i-a dispărut, în câteva rânduri, mâncarea, iar bănuielile ei – îndreptățite, așa cum a recunoscut ulterior cel care a furat– au căzut asupra lui Zanni.

Doar că Zanni, negând la acea vreme tot, s-a dezlănțuit asupra Elenei Marin, cuvintele pe care i le-a adresat fiind imposibil de reprodus într-un context civilizat, cele mai ușoare jigniri fiind, de altfel, de o violență extremă împotriva unei femei.

Zanni si Elena Marin
Zanni si Elena Marin par sa nu se suporte de cateva luni deja Sursa foto: captura Kanal D

”Mă simt pusă la zid, atât eu cât și familia mea și nu numai (…) Mă simt singură, nedreptățită și cred că orice conflict și lucru pe care vrem să îl spunem ar trebui spus frumos, nu să ne înjurăm de familie, de mamă, de oameni care au trecut în neființă pentru că nu e normal și nu e uman. Cu Zanni am avut discuția aprinsă. (…) Au început să dea în vârstă mea, în părul meu alb, în faptul că sunt cotoroanța și nici nu pot să reproduc lucrurile astea”, spunea Elena Marin plângând.

Zanni i-a furat mâncarea Elenei Marin

La acea vreme însă, Zanni nu recunoștea nici în ruptul capului că i-ar fi furat mâncarea și tot el a făcut scandal, replicile lui fiind de-a dreptul usturătoare, chiar dacă, de curând, a admis că el a făcut infracțiunea, dar fără să și asume, afirmând că, de fapt, ea ar fi fost de vină că nu o ascundea mai bine.

”La început am spus că sunt sălbatic și să mă distrez, nu mă așteptăm să ajung să fiu atât de sălbatic. E legea junglei. Dar nu o să accept să fiu mâncat de niște persoane care au un chip mai digerabil decât al meu, au o atitudine mai convingătoare pentru că eu am un stil mai controversat”, spunea Zanni.

Zanni l-a scos din minți și pe Cătălin Moroșanu

Culmea, Zanni a reușit să îl facă și pe Cătălin Moroșanu să își iasă din fire, luptătorul K1 pierzându-și răbdarea cu mai tânărul său coleg de la Faimoși.

Iar după un schimb de replici mai dur, pe când Cătălin Moroșanu încerca să o apere pe Elena Marin, luptătorul a cedat și l-a atacat pe Zanni.

”Nu poţi să jigneşti o femeie, să o faci cotoroanţă, să o faci în toate felurile în condiţiile în care a realizat ceva în viaţa ei. Vine el, un copilaş de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viaţa lui în afară de faptul că şi-a făcut tatuaje şi e cool. Eu am experienţă de viaţă şi vă spun, astfel de oameni nu o să reuşească în viaţă. Zanni e un caracter de doi lei”, spunea Moroșanu.

Culiță și Jador, din prieteni, dușmani

Jador și Culiță Sterp erau buni prieteni, au lucrat împreună și păreau că vor face echipă la Survivor România, dar, în schimb, au ajuns să se certe cumplit la doar o lună după ce intraseră ca frații în competiție.

Iar reproșurile lui Jador țineau de faptul că ar fi fost criticat de Culiță Sterp, acuzându-l că l-ar fi trădat pentru a face parte din echipa lui Zanni și Sebi, în timp ce acesta îi spunea să nu mai facă scandal și circ, să nu se mai certe cu cei din jur.

De altfel, până la plecarea lui Jador de la Survivor România 2021, Culiță Sterp și fostul său amic au avut relații cât se poate de reci, cu atât mai mult cu cât certurile lor reveneau, ciclic, la consiliile de eliminare ale Faimoșilor.

Culiță Sterp s-a certat și cu Zanni

După ce Jador a ieșit din competiție, Culiță Sterp pare să își fi regândit alianțele de la Survivor România 2021 și a ajuns să se certe cu Zanni, concurentul de care părea apropiat. Iar reproșurile lor au devenit din ce în ce mai înfierbântate după ce Culiță Sterp a aflat că Zanni încerca să îl elimine din concurs.

”Știi că urăsc oamenii falși. Înainte de Consiliu, tu ai venit să îmi spui să-l votez pe Jador, iar lui i-ai spus să mă voteze pe mine. Dacă tu chiar ai făcut asta e foarte trist, pentru că nu mă așteptam. Dacă ai ceva să îmi mai spui, să vii să îmi spui în față. De acum încolo vom fi doar colegi, eu am încercat să fiu prieten cu toată lumea”, i-a spus Culiță Sterp lui Zanni, iar, de atunci, cei doi au devenit rivali în adevăratul sens al cuvântului.

Zanni și Sebi, încăierare cu Ștefan, la Survivor

Evident, odată cu apropierea momentului în care Survivor România 2021 va renunța la echipe și se va trece la jocurile individuale, lucrurile se încing serios în tabăra Faimoșilor. Iar de curând, Ștefan și Zanni au fost protagoniștii unei încăierări la care a intervenit și Sebastian.

Stefan si Zanni
Stefan si Zanni, la un pas de bataie la Survivor Romania 2021 Sursa foto: captura Kanal D

Ai exact, Ștefan s-a îndreptat amenințător spre Zanni și, piept în piept, dar fără să pună mâna pe acesta, îl împingea, moment în care Sebastian a intervenit și l-a aruncat pe jos pe primul, doar intervenția lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, punând capăt unui moment cât se poate de tensionat și care, probabil, ar fi ajuns să se finalizeze cu pumni împărțiți cu generozitate.

Și fetele se caftesc, nu-i așa?

Scandalurile de la Survivor România 2021 nu au avut loc doar între băieții din concurs, ci și între fete, unele dintre cele mai tensionate momente fiind înfruntările acestora și amenințările cu admonestarea fizică a rivalei.

În tabăra Războinicelor, Vera Miron și Maria au făcut show cu o ceartă epocală, prima amenințând-o pe rivala ei că o va bate gospodărește, dar eliminarea ei din competiție calmând atmosfera dintre cele două.

Nici la Faimoși lucrurile nu au fost mai ”elegante”, iar Raluca Dumitru a amenințat-o pe Elena Marin că o va pune la punct, atunci când se vor întoarce în București și se vor vedea, promițându-i că o va trage de păr.

Culiță și Raluca Dumitru, cel mai recent scandal de la Survivor România 2021

De câteva zile încoace, Survivor România 2921 se învârte în jurul scandalului dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru, cântărețul folosind cuvinte grele la adresa concurentei, iar bruneta replicând cu aruncatul nisipului în figura artistului.

De altfel, cei doi par să nu se tolereze încă de când a ajuns Raluca Dumitru la Survivor România 2021, antipatia lor fiind deja cunoscută de toată echipa.

ADVERTISEMENT