Life

Survivor România 2021 Live Stream Online, 4 martie. Dezvăluiri incendiare din echipa Faimoșilor

04.03.2021 | 20:41
Survivor Romania 2021 Live Stream Online 4 martie Dezvaluiri incendiare din echipa Faimosilor
ADVERTISEMENT

Joi, 4 martie, vom sta cu ochii ațintiți în micile ecrane, pentru că ne așteaptă un nou episod din Survivor România 2021, cel mai dur și intens reality show difuzat vreodată în țara noastră. Și avem ce vedea. 

Update ora 20:42. Războinicii au trecut prin momente de panică după ce un șobolan și-a făcut simțită prezența în toiul nopții, în tabăra lor. Panica i-a cuprins imediat pe concurenții de la Survivor România, însă au fost și persoane care au luat totul în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă participanții din Republica Dominicană au lăsat toată întâmplarea de-o parte și au încercat să se odihnească, mai ales că nu avuseseră o zi deloc ușoară.


 

De ce spunem asta? Ei bine, eliminarea Majdei aprinde din nou spiritele în tabăra Faimoșilor și scoate la iveală o legătură ceva mai specială între Zannidache și Ana Porgras. Sincer și direct, cum îl știm, Jador continuă dezvăluirile cu privire la posibila idilă care s-ar fi înfiripat în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Unu la mână, nu sunt iubita lui Zanni!”, declară fosta gimnastă în testimoniale, vizibil stânjenită de întrebare, iar presupusul partener nu face altceva decât să-i întărească afirmațiile, amintind că a intrat în competiție mânat de o singură dorință: să câștige premiul cel mare pentru a avea, în sfârșit, o casă a lui.

Survivor România 2021. S-a înfiripat o idilă în echipa Faimoșilor? Aflăm în episodul de joi, 4 martie.

Cu Zanni mă cunosc dinainte, adică ne-am cunoscut prin prisma Survivor, avem o relație de prietenie. Ne-am apropiat cumva involuntar.

ADVERTISEMENT

Cred ca nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a mai spus Ana Porgras la Survivor România, imediat după ce Jador a surprins-o plângând cu lacrimi amare, de una singură, în patul său improvizat și a încercat să „o tragă de limbă”, bănuind că totul pleacă de la… Zanni.

Ce ai de plângi încontinuu așa? Te vede lumea la televizor si zice ”mamă, Ana Porgras, gagica lui Zanni”.

ADVERTISEMENT

Nu esti gagica lui? (n.r. Faimoasa a negat vehement). Cum nu? Nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă în jocul ăsta, din emisiunea asta”, a spus manelistul, convins că în echipa roșie chiar s-a înfiripat o idilă.

Albert stârnește furia Războinicilor: „Nu știe să fie într-o echipă”

De cealaltă parte, echipa Războinicilor stă pe un butoi cu pulbere înaintea jocului de recompensă. Chiar dacă este unul dintre cei mai buni concurenți când vine vorba de traseu, Albert a intrat în colimatorul colegilor.

El nu știe să fie într-o echipă și nu se va integra aici indiferent cât va sta”, declară Sorin, în timp ce Maria îl acuză că aduce energie negativă în tabără. „Mie îmi spune o poveste, celuilalt altă poveste”, afirmă concurenta, susținută și de Starlin.

ADVERTISEMENT