Life

Survivor România 2021, 20 februarie. Cine a fost nominalizat pentru eliminare. Surpriza e mare

21.02.2021 | 00:03
Survivor Romania 2021 20 februarie Cine a fost nominalizat pentru eliminare Surpriza e mare
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 revine pe micile ecrane sâmbătă, 20 februarie, cu un episod nou plin de surprize pentru concurenții care au rămas în competiția sportivă din Republica Dominicană. Participanții au de luat o decizie grea, fiind o altă zi cu propuneri de eliminare.


UPDATE. Simona din echipa Faimoșilor este cea de-a doua nominalizare pentru eliminarea de la Survivor România 2021. Concurenta a primit cinci voturi, spre deosebire de Sebastian care a primit patru.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Imunitatea a fost câștigată de Războinici, după o ștafetă dramatică, în care Jador a fost învins cu greu de Melina. Așadar, pe lângă Roxana Nemeș, deja nominalizată, Faimoșii vor mai nominaliza doi membri și unul dintre ei va pleca acasă.


Știre inițială. Intriga este tot mai mare între Elena Marin și Zanni, care o vrea plecată acasă pe colega sa de echipă. Rămâne de văzut cine va face nominalizările pentru eliminare. Puteți afla totul în seara aceasta începând cu ora 20:00, Live Video pe kanald.ro

ADVERTISEMENT

De asemenea, războiul dintre Cătălin Moroșanu, Zanni și Sebastian Chitoșca atinge cote maxime, cel din urmă declarând că luptătorul K1 a întors câteva Faimoase împotriva sa. Una dintre persoanele influențate la Survivor România ar fi Majda.

Survivor România 2021, ediția din 20 februarie 2021. Ce se întâmplă în show

Un nou traseu pentru imunitate este pregătit de producătorii de la Survivor România 2021. Concurenții trebuie să treacă prin mai multe bazine cu apă și cu nămol, care le vor da mari dureri de cap unora dintre ei. Din păcate, accidentele sunt și ele la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

Tot în ediția de sâmbătă, 20 februarie 2021, Andrei Dascălu nu-și mai ascunde sentimentele pentru Roxana Ghiță, cu care reușește să aibă o discuție sinceră și deschisă pe plajă. Ajung să formeze cei doi concurenți un cuplu în cele din urmă? Vom afla curând!

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. 

ADVERTISEMENT

 Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, recunoaște Roxana Ghiță din echipa Războinicilor, potrivit kanald.ro.

La rândul său, Andrei Dascălu a mărturisit că tânăra de 22 de ani nu este străină sufletului său, dovadă că nu ar ezita să încerce o relație amoroasă cu ea. Războinicul o place pe colega sa de echipă, despre care spune că este o femeie foarte frumoasă.

Nu același lucru se poate spune despre Musty și Starlin, care îi aduc numeroase critici Roxanei Ghiță. Cei doi susțin că aceasta spune multe lucruri, dar nu se ține de cuvânt. Războinicii susțin că este numai gura de colega lor de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT