Life

Survivor România 2021 Live Video astăzi, 21 februarie. Cine a fost eliminat de la Faimoși?

21.02.2021 | 23:54
Survivor Romania 2021 Live Video astazi 21 februarie Cine a fost eliminat de la Faimosi
Survivor România 2021 Live Video astăzi, 21 februarie. Unul dintre Faimoși este eliminat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Războinicii și Faimoșii de la Survivor România 2021 dau o nouă întâlnire telespectatorilor duminică seara, 21 februarie 2021 într-un alt joc. Unul dintre Faimoși este eliminat în seara aceasta, după ce echipa s-a împărțit în două.


UPDATE. Jador a fost, din nou, favorit la vot și a făcut a treia nominalizare pentru eliminare. Majda se alătură Roxanei Nemeș și Simonei Hapciuc în lupta pentru a rămâne la Survivor România. Cine a obținut cele mai puține voturi?

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România după ce a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului.


UPDATE. Faimoșii au câștigat jocul de Comunicare după ce i-au învins pe Războinici cu 10 la 6. Punctul câștigător a fost adus de Simona Hapciuc, care nu i-a dat nicio șansă Mellinei.

ADVERTISEMENT

Sebastian, cel mai nou concurent intrat în echipa roșie din Republica Dominicană, încearcă să atragă de partea sa cât mai multe vedete cu care să împartă aceeași ”cauză”. Tânărul s-a integrat de minune și a câștigat rapid încrederea colegilor.

Emoțiile sunt mari în ediția din seara aceasta a reality show-ului, care poate fi văzut Live Video pekanald.ro, Faimoșii având două nominalizări pentru eliminarea din joc. Roxana Nemeș și Simona Hapciuc sunt pe lista neagră, una dintre ele urmând să plece acasă în curând.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021, ediția de duminică, 21 februarie 2021, Live Video

Cântăreața Roxana Nemeș a mărturisit că au existat persoane care au venit la ea pentru a lucra la o strategie comună, în condițiile în care Sebi și Zanni s-au aliat pentru a elimina unele dintre fetele de la Survivor România 2021. 

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D susține că Sebi a jignit-o și a vorbit-o de rău pe la spate, precizând că nu are niciun respect pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Pe cei care nu m-au respectat, mai ales bărbați, eu nu pot să-i numesc bărbați. Nu m-am deschis până acum și nu le răspund cu aceeași chestie și cu răzbunare pentru că nu sunt omul ăsta și nu o s-o fac.

Atunci când e să aleg sau să nominalizez o să fac cum simt. Nu mă impresionează nimic și nu mă manipulează nimeni nici în viața mea reală, dar într-un joc strategie”, a spus Roxana Nemeș în Consiliul de la Survivor România 2021.

Sebi este considerat manipulator de toți colegii din Republica Dominicană, fiind văzut ca o persoană care încearcă să rupă echipa roșie. Unii dintre colegi nu sunt de acord cu stilul său, una dintre acestea fiind și Simona Hapciuc, care riscă să părăsească competiția.

„Eu am spus din prima zi că Sebi este incredibil de fals și incredibil de manipulator”, a declarat Faimoasa.

„Ea nu este slabă pe traseu, dar ea are un genunchi care oricând poate să o lase”, a spus la rândul său Sebi despre colega sa de echipă.

La finalul ediției de duminică, 21 februarie, una dintre Faimoase va pleca acasă, anunțul fiind făcut de prezentatorul Daniel Pavel. Concurentul al cărui vis de a ajunge la marele premiu se oprește va fi anunțat în seara aceasta la Kanal D.

ADVERTISEMENT