Life

Survivor România 2021 Live Video. Eliminare șoc înainte de finală. Cine se va lupta pentru marele premiu

Concurenții rămași în cursa pentru marele premiu sunt mai hotărâți ca niciodată să lupte în această seară.
Survivor Romania 2021 Live Video Eliminare soc inainte de finala Cine se va lupta pentru marele premiu
Survivor România 2021 Live Video. Eliminare șoc înainte de finală. Cine se va lupta pentru marele premiu. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT
09-07-2021
21:27

Maria, eliminată de la Survivor România!

Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România 2021, chiar înainte de marea finală. Războinica a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere, inclusiv colegilor, prezentatorului Dan Pavel și publicului. 

„Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi. Plec cu zâmbetul pe buze. Mulțumesc pentru că a fost cea mai tare experiență din viața mea”, a spus Maria Chițu. 

09-07-2021
21:04

Zanni, în lacrimi la consiliu

Zanni a izbucnit în lacrimi la consiliul de eliminare din această seară. Daniel Pavel i-a arătat un material video alcătuit din momente din timpul competiției, lucru care l-a emoționat profund pe tânărul artist. 

„Am palpitațiile astea pentru că știu ce înseamnă să rămân sau să plec din competiția asta, știu ce am îndurat până acum, știu de ce am venit aici…”, a declarat Zanni. 

09-07-2021
20:37

Zanni și Maria sunt în pericol de eliminare

Zannidache și Maria Chițu sunt în pericol de eliminare. Cei doi depind de votul publicului, iar unul dintre ei va ajunge în marea finală, alături de Andrei și Marius. 

09-07-2021
20:00

Marius câștigă a doua imunitate personală

Marius Crăciun a obținut al doilea colan de imunitate al zilei. La fel ca ieri, el și Andrei Dascălu se salvează dela eliminare și merg mai departe în finala competiției. 

Marius a ajuns primul la 6 puncte, iar Maria a obținut 3. Din păcate, Zannidache nu a reușit să obțină niciun punct, așa că va inta la votul publicului alături de Maria. 

Doar unul dintre ei va ajunge în marea finală. Parcursul celor doi depinde de votul publicului din consiliul live de astăzi. 

09-07-2021
19:18

Al doilea joc de imunitate personală la Survivor România

Zanni, Marius și Maria se vor duela în al doilea joc de imunitate personală la Survivor România. Andrei Dascălu a câștigat prima imunitate și se salvează în consiliu, așa că nu intră la votul publicului. 

Doar un concurent dintre cei trei va primi al doilea colan de imunitate de astăzi, iar lupta este tot mai strânsă, știind că doar trei vor merge în marea finală. 

Primul concurent care ajunge la 6 puncte va câștiga a doua imunitate a zilei. 

09-07-2021
19:03

Andrei, prima imunitate personală la Survivor România

Andrei a câștigat prima imunitate personală și va avea un consiliu liniștit! Astfel, războinicul nu va fi în pericol de eliminare și ajunge direct în marea finală de mâine, 10 iulie. 

09-07-2021
17:43

Traseu de noapte la Survivor România

Concurenții au un traseu de noapte. Primul concurent care ajunge la 6 puncte câștigă colanul de imunitate. Urmează un alt joc după aceea, unde un al doilea câștigător va primi colanul de imunitae și va avea un consiliu liniștit. 

09-07-2021
17:41

Un nou joc de imunitate la Survivor România

Ediția de azi a început direct cu un joc de imunitate. Înainte de începerea jocului, cei patru concurenți au fost rugați de Dan Pavel să spună câteva cuvinte despre eliminarea Elenei Marin. 

„A fost o femeie super puternică, a îndurat foarte multe, am fost veterani. Am aceeași părere, are respectul meu pentru că e femeie, a îndurat multe. Părerea mea e aceeași, fapte, nu vorbe. AVeam multe chestii cu care nu eram de acord. Nu mă bucur că am plecat, contează cine rămâne”, a declarat Zanni.

„Am apreciat-o pentru cât a luptat, este femeie, a tras. Din punct de vedere sportiv ar fi meritat mai mult Maria. Eu știu că ea își dorea, dar nu putem merge doar cu dorința în față, trebuie să înfăptuim. Mai departe trebuie să meargă cei care merită, cei care sunt cei mai buni”, a spus Marius Crăciun.

„Mă doare când văd câte insulte sunt la adresa Elenei. Că nu a putut mai mult din punct de vedere sportiv nu a făcut-o o persoană rea. Nu a făcut strategii, așa cum au făcut alții aici. Pentru mine a fost un exemplu. Sunt foarte mândră de mine și abia aștept să înceapă jocul de astăzi”, a spus și Maria, care s-a apropiat foarte mult de Elena Marin. 

„Nu prea ne-am apropiat atât de mult, dar consider că s-a întâmplat exact ceea ce trebuia să se întâmple. Maria merită mult mai mult decât Elena să rămână. Tot respectul pentru asta, a îndurat multe, a fost ultima faimoasă, a stat cot la cot cu băieții de aici. Dorința a fost foarte mare din partea ei, a avut și momentele ei bune, a ajuns foarte departe”, a declarat Andrei Dascălu. 

 

09-07-2021
17:28

A început ultima semifinală Survivor România

A început cea de-a doua semifinală și ultima Survivor România 2021. Au mai rămas patru concurenți, iar lupta este din ce în ce mai strânsă. Elena Marin a fost eliminată în cadrul consiliului live de aseară. Urmează noi jocuri pentru concurenții rămași, Zanni, Andrei, Marius și Maria. 

Consiliul de astăzi va fi difuzat tot live, iar în finală vor ajunge trei concurenți. Presiunea este tot mai mare, la fel și emoțiile celor rămași. 

Ediția de azi a început cu câteva secvențe din prima semifinală, urmând să fie difuzată și cea de-a doua. 

Zanni, Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Maria Chițu sunt concurenții care se luptă în seara aceasta la Survivor România.

În prima seară a semifinalelor, Elena Marin a părăsit competiția, ea fiind “judecată” de public în consiliu. Vineri se va desfășura a doua semifinală, iar Consiliul este în direct. Înaintea competiției concurenții au avut câte un mesaj pentru susținătorii lor.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video. Ce concurenți ajung în finală? Vezi aici ediția de azi, 9 iulie

Cei patru concurenți rămași în competiție se pregătesc pentru o nouă luptă care îi poate duce mai aproape de marea finală de sâmbătă, 10 iulie. În cursă au mai rămas Zanni de la Faimoși, veteranul competiției, și Andrei Dascălu, Maria Chițu și Marius Crăciun din echipa Războinicilor. Fiecare se va lupta în această seară pentru a demonstra că merită marele premiu.

Fiecare concurent a avut un mesaj înaintea semifinalei de vineri.

“Am văzut colegi care au cedat psihic. Am rezistat până în acest timp. Mă bucur că n-am aruncat prosopul”, a declarat Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dorit doar să mă exprim și să lupt pentru ceea ce cred eu, chiar dacă sunt 100 înaintea mea”, a spus și Zanni.

“Viața m-a călit și m-a făcut să vin în competiția asta pregătit deja pentru ceea ce se întâmplă și ceea ce am trăit”, a fost mesajul lui Marius Crăciun.

ADVERTISEMENT

“Atunci când simți că nu mai poți, de fapt mai poți puțin”,  a spus și Maria.

Vineri va avea loc cea de-a doua semifinală, iar Consiliul se va desfășura în direct.

Elena Marin a fost eliminată

Elena Marin nu a putut să-și stăpânească lacrimile când a aflat că este eliminată de la Survivor România. Faimoasa a plecat acasă în urma voturilor publicului. La final dansatoarea a declarat că regretă faptul că a fost eliminată, mai ales că a reușit să ajungă atât de departe.

“A fost o experiență frumoasă, pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată, am avut foarte multe lucruri frumoase de învățat, am învățat că trebuie să am încredere în mine. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult.

ADVERTISEMENT

Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.

A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, a spus dansatoarea cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT